Bilutleie
Torreon
Kollaps
Mexico // Torreon
Endre personlige detaljer

Leiebil Torreon: Sixt Bilutleie online

Torreón er en moderne by som ble grunnlagt på slutten av 1800-tallet, men som likevel er rik på meksikansk kultur og tradisjon. Byen er et viktig industrisenter og har nær tilknytning til flere av Mexicos storbyer grunnet sin plassering midt i landet, noe som også gjør den godt egnet som startsted for din leiebilferie midt i Mexico. Du vil oppdage mange fordeler med å være i besittelse av en leiebil i Torreón, ettersom du kan reise spontant til interessante steder du får høre om på en meget praktisk og komfortabel måte. Hos Sixt bilutleie i Torreón kan du blant annet velge prisgunstige familiebiler og økonomibiler som passer for de fleste anledninger og antall reisende.

 
 • Torreón Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Antigua Carretera A San Pedro
  27016 Torreon

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 21:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Torreón?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på flyplassen i Torreón (TRC) og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Med alle våre modeller får du ubegrenset kjørelengde slik at du kan foreta lange ekskursjoner, kanskje til og med helt til Stillehavskysten, mens du nyter et behagelig kupéklima med air condition. Andre nyttige tilleggsgoder kan alltid velges på våre nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Torreón

I sentrum av Torreón finnes det flere spennende museer som innbyr til lange besøk, som El Torreoncito og byens historiske museum. Kjør til Plaza de Armas, som er et av byens naturlige møtepunkt, hvor du vil se mange av byens innbyggere i bybildet. Flere teatre med vakker arkitektur venter på din visitt, vi kan nevne Nazas teater og Isauro Martinez teater som to blant flere. Las Etnias park sikrer avslapning og utendørsaktiviteter for hele familien, og spesielt i Fundadores økologiske park finner du et nydelig tilrettelagt landskap. Sixt bilutleie i Torreón er klar til å geleide deg fram til din egen leiebil.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service