Bilutleie på Los Cabos Flyplass

 

Mest populære i Los Cabos Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Los Cabos Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Los Cabos Flyplass-stasjon

Adresse

Carretera Transpeninsular, 23420 San Jose del Cabo, Mexico
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:00 - 20:00
Helligdager
07:00 - 20:00

Våre tjenester ved Los Cabos Flyplass

Sixt bilutleie på Los Cabos flyplass, Mexico

Sixt bilutleie på Los Cabos flyplass, Mexico

Vil du oppleve den langstrakte California-halvøya i all sin prakt, er det lurt å bestille en leiebil fra Sixt på Los Cabos flyplass. Med ubegrenset kjørelengde, som du alltid får med på kjøpet, kan du utforske halvøya så mye du vil, uten å bekymre deg for ekstrakostnader. Kategoriene vi kan skilte med, passer til de fleste anledninger, vi har nemlig praktiske kompaktbiler, sedaner, stasjonsvogner og minibusser. Air condition er også alltid inkludert, noe som kan vise seg å bli en nødvendighet i det varme klimaet. Vi anbefaler også GPS, som alltid er tilgjengelig uansett bilkategori.
Hvordan finne leiebil på Los Cabos internasjonale lufthavn, SJD?

Hvordan finne leiebil på Los Cabos internasjonale lufthavn, SJD?

Dette er en av landets travleste flyplasser, ettersom den håndterer nesten 4 millioner reisende årlig. Du trenger ikke bekymre deg for å finne fram til vår stasjon, siden den er plassert innenfor flyplassområdet, og du vil raskt få øye på våre skilt straks du har hentet bagasjen din. Her vil du bli tatt hjertelig imot av våre erfarne ansatte, som med glede vil gi deg reisetips, og du vil nyte førsteklasses kundeservice og snart befinne deg bak rattet til din personlige leiebil.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Los Cabos flyplass

Hva du kan oppleve med leiebil fra Los Cabos flyplass

Los Cabos er plassert helt ytterst på California-halvøya, og mulighetene for badeliv florerer det av, ettersom du nesten er omringet av strender. Kjør på de preparerte motorveiene for å få et overblikk over regionen, og du vil raskt oppdage at dette er et perfekt sted for en avslappende ferie. Flere kjendiser pleier å feriere i de luksuriøse strandhotellene, og du kan spille tennis og golf og bedrive alle mulige slags vannaktiviteter. Sportsfiske er også en populær aktivitet. Sixt bilutleie på Los Cabos flyplass inviterer til sommer og sol.
Show more

Greit å vite når du leier på Los Cabos Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Los Cabos Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Los Cabos Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Los Cabos Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Los Cabos Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Los Cabos Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Los Cabos Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Los Cabos Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Los Cabos Flyplass

Vis mer