Bilutleie
Puerto Vallarta
Kollaps
Mexico // Puerto Vallarta
Endre personlige detaljer

Leiebil Puerto Vallarta: Sixt Bilutleie online

Puerto Vallarta er en veldig vakker kystdestinasjon som vender rett ut mot det enorme Stillehavet. Med det blå havet mot vest og skogkledde åser i øst har du mye å se frem til her, og best er det om du opplever alt med egen leiebil i Puerto Vallarta. Vi i Sixt har mange kategorier kjøretøy i utvalget vårt, og modellene våre kommer kun fra de mest anerkjente fabrikantene. Her finner du brukervennlige familiebiler, rimelige økonomibiler, lekre sportsbiler, minibusser med ekstra god plass eller 4x4 med ekstra godt veigrep.

 
 • Puerto Vallarta Flyplass
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Puerto Vallarta Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Ingen sak å skaffe en leiebil i Puerto Vallarta

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Puerto Vallarta og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får fri kjørelengde inkludert her når du velger Sixt, slik at du står fritt til å se mer av Mexicos vestkyst, og air condition er et gode som alltid blir hyppig brukt av kundene våre. Vi har en av filialene våre på Puerto Vallarta lufthavn (PVR) der du vil bli møtt av våre imøtekommende ansatte. Tilleggstjenester som barnesete og ekstra sjåfør kan skaffes for en billig penge, og Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Ting å se og gjøre med leiebil i Puerto Vallarta

Det vil være en enkel foreteelse å fylle dagene dine med spennende opplevelser her i Puerto Vallarta. Om dagen kan du nyte en dukkert i det deilige vannet, og når det nærmer seg kvelden, er det bare å kjøre inn til bysentrum og finne deg en flott restaurant. Kjør gjerne også lenger inn i Mexico for å se det vakre landskapet, og en kjøretur langs kysten er en super opplevelse. Mye lar seg gjøre når du benytter en bil fra Sixt bilutleie i Puerto Vallarta.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service