Bilutleie
Playa del Carmen
Kollaps
Mexico // Playa del Carmen
Endre personlige detaljer

Leiebil Playa del Carmen: Sixt Bilutleie online

Playa Del Carmen er stedet for deg som er ute etter våt moro, for her er det nemlig mil på mil med deilige strender. På disse breddegrader er det også deilig temperatur i vannet året rundt, og mot nord ligger Cancun som kan regnes som Mexicos svar på Miami. Her hos Sixt bilutleie i Playa Del Carmen har vi et utvalg kjøretøy innen kategoriene økonomibiler til hyggelige priser, familiebiler, sportsbiler for den kresne, solide 4x4 med ekstra godt veigrep eller romslige minibusser så det garantert blir plass til alle. Air condition er også uunnværlig her i Mexico hvor temperaturene kan bli forholdsvis høye.

 
 • Cancun Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Carretera Federal 307 Km 17
  77560 Cancun

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Enkelt å leie bil i Playa Del Carmen

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Playa Del Carmen og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Med fri kjørelengde inkludert hos Sixt kan du se så mye du vil av Playa Del Carmens kystlinje, og det er også tredjepartforsikring medberegnet i prisen. Har du ytterligere behov, kan du se vårt utvalg av tilleggstjenester som for eksempel GPS og barnesete som noen av dem. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Playa Del Carmen

Her i Playa Del Carmen kan du virkelig nyte livet og kaste deg ut i det fristende turkise havet, og mulighetene for snorkling og dykking er også flerfoldige. Byen rommer også flere golfbaner som faktisk er så gode at PGA-touren har funnet sted her flere ganger. Du bør også kjøre til den kjente Fifth Avenue der det er mange fine butikker du kan bedrive vindusshopping eller kjøpe deg noe fint i. Alt ligger godt til rette for mange opplevelser når du leier bil i Playa Del Carmen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service