Bilutleie
Morelia
Kollaps
Mexico // Morelia
Endre personlige detaljer

Leiebil Morelia: Sixt Bilutleie online

Morelia ligger i det sentrale Mexico i staten Michoacán. Byen ligger på UNESCOs verdensarvliste grunnet alle de godt bevarte bygningen med rød sandstein fra kolonitiden, samt byens historiske senter. I denne regionen er det et varmt og deilig klima året rundt, og Morelia regnes som en av Mexicos vakreste byer med naturskjønne parker og en diger akvedukt som en av hovedattraksjonene. Med leiebil i Morelia får du med deg alt som er verdt å oppleve i byen og de omkringliggende områdene. Hos Sixt bilutleie i Morelia har vi et stort utvalg av topp moderne kjøretøy. Du kan velge bilmodeller i kategorier som familiebil og økonomibil eller hva med en firehjelstrekker for ekstra plass til bagasje og hele familien. Møt opp på en av våre stasjoner for å nyte førsteklasses kundeservice.

 
 • Morelia Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Morelia Zinapecuaro KM 27
  58920 Morelia

  Ma. - Sø.06:00 - 23:00
  Helligdag06:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Morelia Historic Center

  Sixt Bilutleie
  Guillermo Prieto 40
  58000 Morelia

  Ma. - Lø.09:00 - 13:00
   15:00 - 19:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Morelia?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner og hvilke ekstratjenestene som er tilgjengelige. Fra Morelia flyplass (MLM) er det cirka en halv times kjøring til sentrum, så pass derfor på å hente din leiebil fra Sixt allerede på flyplassen ved ankomst. Ubegrenset kjørelengde og ekstra tredjepartsforsikring kommer med alle våre modeller, og dermed kan du kjøre stressfritt rundt og gjøre deg kjent med byen. Air condition vil også kjøle deg ned i tropevarmen, og du kan alltid velge andre tilleggsgoder på våre nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Morelia

Få fullt utbytte av din leiebil ved å starte med å besøke byens katedral som dekker to bykvartaler, med parker og hager beliggende rundt dette enorme byggverket. Ta familien til Benito Juarez dyrepark, med dens eksotiske dyr og store innsjø som ligger idyllisk til midt i parken. Kjør langs akvedukten som fungerte som vannkanal for byens befolkning, et arkitektonisk underverk. Morelia har også et innovativt kjøkken, med særegne retter som Enchiladas Morelianas og Sopa Tarasca, som de ikke lager maken til noe annet sted i Mexico. Sixt bilutleie i Morelia vil hjelpe deg med alle reisetips du måtte ønske.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service