Bilutleie på Mauritius Flyplass

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Mauritius Flyplass-stasjon

Adresse

Sir Seewoosagur Ramgoolam AP, 51520 Plaisance, Mauritius, Mauritius
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdager
00:00 - 00:00

Våre tjenester ved Mauritius Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vil du komme deg til paradisiske strender og deilig slaraffenliv? Da trenger du ikke å lete lenger! Med leiebil fra Mauritius flyplass kan du på enklest mulig måte komme deg til din favorittstrand i dette øyparadiset. Hos Sixt kan du velge blant kategorier som økonomibiler til gunstige priser, familiebiler for vanlig bruk eller minibusser dersom dere har bruk for ekstra seteplass. Med fri kjørelengde alltid inkludert kan du bli godt kjent med denne deilige øya, og oppgraderinger som ekstra sjåfør og barnesete til junior kan skaffes for små ekstrabeløp. Sixt bilutleie på Mauritius flyplass ønsker velkommen til sommer og sol!
Hvordan leie bil på Mauritius flyplass?

Hvordan leie bil på Mauritius flyplass?

Flyplassen i Mauritius (MRU) kalles også Sir Seewoosagur Ramgoolam internasjonale lufthavn og ligger helt sør på øya. Dermed har du kun kort vei til Det indiske havs krystallklare vann og herlige strandliv. Det er enkelt å finne Sixt sin skranke i bilutleieområdet på Mauritius flyplass, hvor våre serviceinnstilte ansatte vil hjelpe deg med å komme raskt i gang med din ferie. For våre kunders fordel tilbyr vi inn- og utlevering av leiebilen også utenom kontorets offisielle åpningstider. Vi sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Nyt eksotisk dyreliv og paradisiske strender

Nyt eksotisk dyreliv og paradisiske strender

Mauritius er et tropisk paradis med vakker natur hvor du enn beveger deg. Velg selv den stranden som du synes er mest innbydende, og slapp av mellom palmetrær mens du hører bølgene slå ustanselig inn mot land. Med leiebil fra Mauritius flyplass kan du besøke nasjonalparken Black River Gorges som byr på et dyreliv og flora som du ikke ser mye av i Europa, og det vakre fossefallet Tamarind Falls vil fort tømme minnebrikken på kameraet. Med eget kjøretøy til disposisjon kan du også ta turen til nordvestkysten og hovedstaden Port Louis som byr på mer urbane opplevelser.
Show more
Greit å vite når du leier på Mauritius Flyplass
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Mauritius Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Mauritius Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Mauritius Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Mauritius Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,1
Basert på 146 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)
På Sixt-stasjonen
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie på Mauritius Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Mauritius Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Mauritius Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?