Bilutleie
Fort-de-France
Kollaps
Martinique // Fort-de-France
Endre personlige detaljer

Leiebil Fort-de-France: Sixt Bilutleie online

Opplev den karibiske øya Martiniques fargerike kystlinje og mangfoldige landskap med din egen leiebil i Fort-de-France! Finn et skreddersydd kjøretøy for din reise blant vårt brede utvalg av leiebiler. Velg mellom økonomiske sedaner for par eller mindre familier, kraftige 4x4 for all slags terreng og minibusser hvis dere reiser i gruppe. Sixt bilutleie i Fort-de-France er et glimrende utgangspunkt for forretningsreisen eller bilferien på Martinique med sitt godt utbygde og trygge veinett.

 
 • Martinique Flyplass
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  Ma. - Lø.07:30 - 20:30
  Sø.13:00 - 20:30
  Helligdag13:00 - 20:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Martinique Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aéroport Aimé Césaire
  97232 Le Lamentin

  Ma. - Lø.07:30 - 20:30
  Sø.13:00 - 20:30
  Helligdag13:00 - 20:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Reis praktisk og komfortabelt med leiebil på Martinique

For å benytte deg av våre gode tilbud innen bilutleie i Fort-de-France tar du kontakt på nettsidene eller finner Sixt-skranken på Martinique Aimé Césaire internasjonale lufthavn (FDF). Her vil du bli møtt av våre hyggelige og erfarne medarbeidere som vil geleide deg til bilen og besvare eventuelle spørsmål. Samtlige av våre leiebiler i Fort-de-France får du med ubegrenset kjørelengde inkludert i prisen. På den måten kan du se så mye du vil av øya uten å uroe deg for tilbakelagte kilometere. Vi vil sørge for at du får et kjøretøy i ønsket kategori, men hvilke modeller som er tilgjengelige ved ankomst, kan variere.

Et ferieparadis som tilfredsstiller alle interesser

Hovedstaden Fort-de-France har etter en voldsom forandring fått nytt liv, og cruiseship og reisende strømmer nå til den største byen i Vest-India. En åpenbar severdighet er Fort St. Louis. Mindre innlysende er byens rike og engasjerende gateliv, musikkscene og fremragende matkultur. Kun 10 km nord for Sixt sin filial finner du en av Martiniques beste attraksjoner, den botaniske hagen Jardin de Balata omkranset av regnskogen. Kjør til øyas sørspiss for å nyte den nydelige, idylliske Grande Anse des Salines, fortsatt relativt urørt. Lenger nord vil du blant annet kunne lære hvordan rom destilleres på Depaz destilleri, treffe tropiske arter i dyrehagen og se noe av øyas eldste arkitektur. Med egen leiebil i Fort-de-France finner du noe for enhver smak og interesse.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service