Bilutleie
Oujda
Kollaps
Marokko // Oujda
Endre personlige detaljer

Leiebil Oujda: Sixt Bilutleie online

Personlig transport er perfekt for å gjøre en ferie i Marokko mye enklere. Sixt bilutleie har alltid gode tilbud du kan spare penger på, og utvalget vårt inneholder kjøretøy som aldri blir eldre enn 6 måneder. Velg rimelige kompaktbiler eller familiebiler for normalt bruk, eller en av de mange minibussene. Vi har også firehjulstrekkere i sortimentet. For noe helt spesielt kan du slå til med en kabriolet som lar deg nyte det milde klimaet i Oujda mens du kjører. Du slipper fort mye stress dersom du avtaler døgnåpen innlevering av kjøretøyet. Du vil neppe angre på å leie bil i Oujda takket være vår kundeservice.

 
 • Oujda Angads Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aéroport Oujda
  60023 Oujda

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Du gjør lurt i å leie bil i Oujda

Ved å klikke på lenken ovenfor, vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Oujda og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Dersom du betaler ved oppmøte, får du gebyrfri endring av bestillingen i tilfelle du skulle ombestemme deg. Prisene til Sixt er også blant de laveste som er å oppdrive på markedet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du kan selvfølgelig bestille flere fine tilleggstjenester, slik at du får et kjøretøy som er tilpasset nettopp deg.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Oujda

Marokko er kjent for sitt landskap preget av klipper og ørken. Du kan komme deg til fjellområdene som omringer Oujda og se det ville, uberørte landskapet. Det er derimot forbausende mange grøntområder i Oujda til tross for plasseringen i ørkenlandskapet. Ingenting hindrer deg i å kjøre nordover til kysten hvor strendene står i kø. Marokko har mye god mat som du kan få en smakebit av i de tallrike restaurantene. Sixt bilutleie i Oujda bør være det naturlige valget for deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service