Bilutleie på Marrakech

 

Mest populære i Marrakech

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Marrakech som starter den 12.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Marrakech-stasjon

Adresse

9 Bd el Mansour Eddahibi, 40 000 Marrakech, Marokko
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
09:00 - 13:00 14:00 - 19:00
Lør
09:00 - 13:00

Våre tjenester ved Marrakech

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sentralt plassert i "den røde byen" finner du Sixt bilutleie i Marrakech. Byen florerer av vakre medinaer og markedsplasser der du kan skaffe deg alt av nordafrikanske tekstiler og keramikk, og museer finner du også i overflod. Marrakech flyplass er en av de mest sentralt plasserte i hele Marokko, og bare en kort drosjetur fra vår filial. Det er også togstasjon i gangavstand unna, og det samme gjelder bussholdeplasser. Motorveien ligger like ved Sixt bilutleie i Marrakech, slik at du slipper å kjøre i det intrikate nettverket av småveier dersom du skal videre av gårde. Du er sikret en helhetlig leiebilopplevelse i Marrakech når du velger leiebil fra Sixt. Velkommen!
Hvordan skaffe leiebil i Marrakech? Sixt har alltid en oppgradert bilflåte med leiebiler fra verdensledende fabrikanter, og vår stasjon i Marrakech er et prima eksempel på det. Velg mellom kompaktbiler til hyggelige priser, praktiske familiebiler, 4x4 dersom du vil opp i Atlasfjellene, eller minibuss så storfamilien får plass. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Temperaturene blir fort høye i Marokko, og derfor har vi utstyrt samtlige modeller med air condition som gir deg et behagelig klima i bilen. Du er også sikret beskyttelse mot skader, og vi inkluderer alltid tredjepartforsikring. Dersom du har ytterligere behov, kan du skaffe deg nyttige oppgraderinger som GPS eller mulighet for ekstra sjåfør mens du foretar din bestilling på nett eller over telefon. Med leiebil i Marrakech har du Marokkos fjerde største by for dine føtter.
Show more

Greit å vite når du leier på Marrakech

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Marrakech?
For å leie en bil med SIXT ved Marrakech må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Marrakech.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Marrakech?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 104 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
Etter returen
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Jeep Renegade
Jeep Renegade
Dacia Dokker
Dacia Dokker
Jeep Compass
Jeep Compass
Fiat 500 Aut.
Fiat 500 Aut.
Dacia Lodgy Steep Way
Dacia Lodgy Steep Way
Jeep Renegade Aut.
Jeep Renegade Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Marrakech

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Marrakech?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Marrakech?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Marrakech

Vis mer