Bilutleie
Marrakech
Kollaps
Marokko // Marrakech
Endre personlige detaljer

Leiebil Marrakech: Sixt Bilutleie online

Her i en av Marokkos mest yrende byer står Sixt bilutleie klar til tjeneste! Her finner du mye historie du kan dykke ned i, og på de mange markedene kan du finne både lokale og internasjonale varer. Siden Marrakech ligger ved foten av Atlasfjellene, er det også mange spennende oppdagelsesturer du kan foreta. Sixt har bilmodeller som kun kommer fra anerkjente og trygge bilfabrikanter, og kategoriene du kan velge blant her, er kompaktbiler som får deg frem i trange gater, praktiske familiebiler eller minibusser så du har ekstra god plass. Air condition er alltid inkludert fordi vi vet hvor varmt det kan bli i Marrakech.

 
 • Marrakech Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Marrakech Menara Airport
  40160 Marrakech

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Marrakech

  Sixt Bilutleie
  9, Rue el Mansour Eddahibi gue
  40 000 Marrakech

  Ma. - Fr.09:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Lø.09:00 - 13:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Problemfritt å leie bil i Marrakech

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Marrakech og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi inkluderer både skadeforsikring og tredjepartforsikring i prisen uansett hvilken kategori du velger, og det er muligheter for gratis ombooking og kansellering. Vi har én av stasjonene våre på Marrakech lufthavn (RAK) der du lett finner skranken vår, og tilleggstjenester som GPS og barnesete vil optimalisere leiebilen til din situasjon. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Severdigheter å oppleve med leiebil i Marrakech

Marrakech er en av de største byene i Marokko med over 1 million innbyggere, så det er kanskje mye som står på planen din for ting som skal besøkes. Det er lett å få øye på de høye minaretene som tårner over gatene, og moskeer som Mouassine og Ben Youssef vil gjøre stort inntrykk på deg. Her finnes også mange museer som er fritt frem for besøk, og flere storbyer i Marokko ligger i kjøreavstand herfra. Med leiebil i Marrakech øker du opplevelsesmulighetene dine.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service