Bilutleie
Fes
Kollaps
Marokko // Fes
Endre personlige detaljer

Leiebil Fes: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Marokkos tidligere hovedstad Fes, som ligger langt inne i landet og dermed er sentralt plassert for videre utforsking av denne perlen i Afrika. Dette er Marokkos nest største by med over en million innbyggere, og siden byen blir kalt for Afrikas Athen, er den full av historie og kultur du kan oppleve med leiebil i Fes. Kategoriene du får med Sixt, er bensingjerrige kompaktbiler som sparer deg for store drivstoffutgifter, og familiebiler til allmenn bruk. Air condition kommer inkludert uansett hvilken kategori du velger, og det vil garantert bli hyppig brukt på disse breddegrader.

 
 • Fez Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Fez Int. Airport
  30000 Fes

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Fès Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Almohades Avenue
  30050 Fes

  Ma. - Lø.09:00 - 19:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Problemfritt å leie bil i Fes

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Fes og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Siden Sixt tar hensyn til kundene våre, gir vi deg mulighet til gratis kansellering og ombooking dersom det skulle bli nødvendig, og tredjepartforsikring kommer inkludert med samtlige modeller. Vi befinner oss på Fes flyplass (FEZ) der de fleste ankommer byen, og våre serviceinnstilte ansatte vil svare på alt du måtte ha på hjertet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Ting å oppleve med leiebil i Fes

Noe av det første du bør få med deg, er byens medinaer, som er spesielle bydeler man bare finner i Nord-Afrika. Den største heter Fes el Bali og ligger på verdensarvlisten grunnet sin atmosfære og kanskje spesielt det store fargeriet. Se gravstedet til Moulay Idriss II, som er et svært vakkert byggverk, og ved det kjente universitet vil du se mange folkeslag vandre omkring. Få fullt utbytte av kjøretøyet ditt og kom deg også mot øst til nasjonalparken Tazekka der du kan se mye fint landskap. Sixt bilutleie i Fes er klar til tjeneste for deg!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service