Bilutleie
Luqa
Kollaps
Malta // Luqa
Endre personlige detaljer

Leiebil Luqa: Sixt Bilutleie online

Velkommen til den ettertraktede middelhavsøya Malta! Ved å skaffe din egen leiebil i Luqa kommer du deg lett rundt på den historisk viktige og spennende øya. Vi på Sixt er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av kjøretøy for ulike reisende, lommebøker og formål. Velg mellom kategoriene gunstige økonomibiler, brukervennlige familiebiler, robuste firehjulstrekkere og romslige minibusser for deg som trenger ekstra plass. Benytt deg av Sixt bilutleie i Luqa sine gode tilbud for å gjøre reisen så behagelig og praktisk som mulig.

 
 • Malta Luqa Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Ring Road Park East Lvl 1
  LQA 4000 Luqa

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Opplev historiske Malta med egen leiebil

Sixt sin stasjon for bilutleie i Luqa er plassert på Maltas eneste flyplass (MLA) der det er enkelt å finne frem til vår skranke. Egendisponert kjøretøy er så og si en nødvendighet for å komme seg rundt på øya, og gjør at du kan legge opp reisen etter ditt eget skjema. Samtlige av våre leiebiler i Luqa kommer med ubegrenset kjørelengde inkludert i prisen, så tilbakelagte avstander trenger du ikke å bekymre deg for. I tillegg til inkluderte forsikringer kan det lønne seg med GPS og ekstra sjåførtillatelse, som du får hos Sixt til lave priser. Vi sørger også for at du får ønsket bilkategori, mens tilgjengelige modeller kan variere ved ankomst.

Antikt, elegant og spennende!

Med egen leiebil i Luqa får du unik tilgang på Maltas nærmest utenomjordiske landskap og lag på lag med uforstyrret historie. Herfra har du hele øya innen kort rekkevidde, enten du er mest interessert i prehistoriske templer, klipper med fossiler, bortgjemte grotter, spennende dykking eller intens historie. I hovedstaden Valetta kan du oppleve nesten alt dette og mer til. Øyas plassering midt i Middelhavet har gjort den meget ettertraktet opp gjennom årene og har avlet frem festning-liknende byer som Mdina og Victoria. Øyen er en sjelden mix av samtlige av middelhavskulturene der smaker fra både Sicilia og Midtøsten inngår i det maltesiske kjøkken.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service