Bilutleie
Senai Flyplass
Kollaps
Malaysia // Johor Bahru // Senai Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Senai Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Lot E 10-6, Aeromall
  81250 Johor Bahru MY +60-124581729
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: JHB
Åpningstider
Ma. - Fr.07:30 - 16:30
Lø.07:30 - 12:00
 
 

Med noen av de beste prisene på markedet og en bilflåte som stadig oppgraderes, er en leiebil fra Senai flyplass et godt valg. Her tilbyr Sixt kjøretøy innen kategorier som kompakte økonomibiler, brukervennlige familiebiler, SUV-modeller med rikelig med albuerom eller minibusser så hele storfamilien får plass. Fri kjørelengde er alltid inkludert og lar deg se så mye du vil av dette langstrakte landet, og mange forsikringer og gebyrer er forhåndsbetalte, slik at du slipper uforutsette ekstrautgifter. Tilleggstjenester som GPS eller barnesete til den lille vil forenkle og gjøre bilturen mer bekvem for hele reisefølget. La Sixt bilutleie på Senai flyplass ordne ditt personlige kjøretøy for deg i Malaysia.

Hvordan leie bil på Senai flyplass?

Flyplassen i Senais fulle navn er Lapangan Terbang Antarabangsa Senai (JHB) og ligger cirka 3 mil unna Johor Bahru bysentrum. Det kan derfor være svært praktisk å hente din leiebil allerede på flyplassen slik at du slipper å være avhengig av kollektivtrafikken. Enten du har forhåndsbestilt leiebil eller vil leie en bil spontant, er det enkelt å finne Sixt sin skranke på Senai flyplass. Her kan du også levere kjøretøyet tilbake døgnet rundt. Vi sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Utforsk Malysias sørligste provins med leiebil fra Sixt

Johor Bahru er Malaysias inngangsport til den hypermoderne og elegante storbyen Singapore. Bare en smal kanal skiller de to landene som enkelt kan krysses med en leiebil fra Senai flyplass. Johor Bahru er en av landets største sørlige byer og her finner du blant annet et eget kulturdistrikt med pittoreske gater, stilfulle gallerier og rimelige kafeer som byr på mange slags smakebiter. Ta familien med til Danga Bay, en flott park med gode muligheter for forskjellige fritidsaktiviteter. Byen har også et eget Legoland som barna vil finne mye moro i. Prøv Sixt bilutleie på Senai flyplass for å se om vi svarer til vårt gode navn og rykte.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.07:30 - 16:30
Lø.07:30 - 12:00

Kontakt

Sixtstasjon Senai Flyplass JHB Lot E 10-6, Aeromall 81250 Johor Bahru 1.635915, 103.666654 +60-124581729

Sixtstasjon Senai Flyplass JHB

Lot E 10-6, Aeromall
81250 Johor Bahru
 
Telefon +60-124581729

Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service