Bilutleie på Siauliai Togstasjon

 

Veibeskrivelse til Siauliai Togstasjon-stasjon

Adresse

Dubijos Str. 44, 77153 Siauliai, Litauen
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
09:00 - 18:00
Lør - Søn
10:00 - 17:00

Våre tjenester ved Siauliai Togstasjon

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt gjør det enkelt og rimelig å forflytte seg rundt på egen hånd i det nordlige Litauen med leiebil fra Šiauliai togstasjon. Grunnet vår sentrale plassering i Litauen kan du på kort tid nå mange destinasjoner med ditt eget kjøretøy, og det er heller ikke lange kjøreturen mot nord til Latvias grense. Det er gode togforbindelser til Šiauliai med jernbane fra resten av landet, og grunnet stasjonens beskjedne størrelsen vil du raskt finne fram til vår skranke med den oransje logoen. Her vil du bli hjertelig mottatt og få besvart alle spørsmål du måtte ha, og våre serviceinnstilte ansatte sørger for at du raskt vil kunne trille hjulene i gang og starte ditt bileventyr i Šiauliai og omegn.
Hvordan skaffe leiebil på Šiauliai togstasjon? Modellene våre fra Sixt leiebil på Šiauliai togstasjon kommer fra anerkjente leverandører som sikrer deg et pålitelig og komfortabelt kjøretøy for enhver anledning. Kategoriene våre her er sedan og stasjonsvogn for allmenn bruk, økonomibiler til overraskende lave priser, 4x4 for krevende langturer eller minibusser med svært god seteplass. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Ekstragoder som air condition og tredjepartforsikring er alltid inkludert i leiebilavtalen, og oppgraderinger som passende barnesete og navigasjonssystem for enkel fremkommelighet kan skaffes når du reserverer leiebilen online eller per telefon. Sixt bilutleie på Šiauliai togstasjon står klar til å hjelpe deg med enkel transport i Litauen.
Show more

Greit å vite når du leier på Siauliai Togstasjon

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Siauliai Togstasjon.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Siauliai Togstasjon?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Siauliai Togstasjon?
Bestill en langtidsleie ved Siauliai Togstasjon ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Siauliai Togstasjon

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Siauliai Togstasjon?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Siauliai Togstasjon

    Vis mer