Bilutleie
Siauliai
Kollaps
Litauen // Siauliai
Endre personlige detaljer

Leiebil Siauliai: Sixt Bilutleie online

Siauliai ligger i det sentrale Litauen, og er en god startbase for videre utforsking av landet. I Litauens fjerde største by bor det i overkant av 100 000 innbyggere, og i området rundt finner du mye åpent åkerlandskap og små skoger. En knapp times kjøring mot nord ligger grensen til Latvia, som enkelt kan nås med leiebil fra Siauliai. Sixt tilbyr svært konkurransedyktige priser til deg som ønsker å leie bil i denne regionen. Hos oss kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy i kategorier som familiebiler som sedan og SUV, økonomibiler til ekstra lave priser eller romslige minibusser.

 
 • Siauliai Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Dubijos Str. 44
  77153 Siauliai

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø. - Sø.10:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Siauliai?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Siauliai og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Sikkerhet betyr mye for oss, og derfor får du alltid en bil med tredjepartsforsikring hos Sixt. Air condition kommer stort sett også alltid med, noe som gir deg godt klima i kupéen. På våre brukervennlige nettsider kan du alltid velge andre praktiske tilleggsgoder som GPS eller ubegrenset kjørelengde for et mindre ekstrabeløp. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Siauliai

Ta bilen din til Siauliai stortorg, en stor og åpen plass som er omkranset av praktfulle bygninger. Byens mest bemerkelsesverdige attraksjon er «Korshøyden» som ligger rundt en mil nord for byen. Her finner du kors i alle størrelser og utforminger, og det er beregnet å være over 100 000 av dem. Venclauskai palass er et flott byggverk å iaktta, og det samme gjelder kommunebygget. Kjør rundt i byen for å finne din favorittrestaurant som du kan besøke når det nærmer seg kveldstid. Sixt bilutleie i Siauliai ser fram til å gi deg en god kjøreopplevelse i Litauen.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service