Bilutleie
Palanga
Kollaps
Litauen // Palanga
Endre personlige detaljer

Leiebil Palanga: Sixt Bilutleie online

Palanga i Litauen innbyr til sommer og sol med sine fristende strender. Strendene kan bli opptil 300 meter brede og strekker seg i flere kilometer langs kysten. Her finner du alt som trengs for en komplett badeferie. Piren som strekker seg langt ut fra stranden, tiltrekker seg store folkemengder om kveldene, og stedet byr også på en egen shoppinggate med flere spisesteder i tillegg til mange aktiviteter som er knyttet til vann og sand. Flere andre interessante tettsteder ligger like i nærheten, og er lett å ta seg til med leiebil fra Palanga. Hos Sixt kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy i kategorier som familiebiler, økonomibiler og minibusser, eller du kan unne deg en eksklusiv kjøreopplevelse med en av våre luksusmodeller.

 
 • Palanga Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Liepojos 1
  00169 Palanga

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø. - Sø.10:00 - 17:00
  Helligdag10:00 - 17:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Palanga/Delivery Service

  Sixt Bilutleie
  Delivery to Hotels
  00135 Palanga

  Ma. - To.08:00 - 19:00
  Fr. - Sø.10:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Palanga?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt bilutleie i Palanga og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Sixt gir alle sine kunder en forsikret bil, og air condition kommer stort sett også alltid med på kjøpet. Velg deg andre nyttige tilleggsgoder på våre nettsider, som GPS og fri kjørelengde som lar deg se hele kysten uten å tenke på avstandene. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Palanga

Få fullt utbytte av leiebilen din i Litauen ved å kjøre langs kysten på jakt etter ditt eget favorittsted. Deretter er det bare å slå leir og kaste seg ut i det blå havet. Like sør for Palanga sentrum finner du det flotte Amber-museet som er en del av det nasjonale kunstmuseet. Tilknyttet museet finner du en botanisk hage med en variert flora. Enda litt lenger sørover finner du den unike kirkegården Anaiciai med mange gravsteiner i forskjellig byggestil, og i Palanga by finner du også landets eldste apotek. La Sixt bilutleie i Palanga bli ditt førsteinntrykk av denne regionen i Litauen.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service