Bilutleie
Klaipeda
Kollaps
Litauen // Klaipeda
Endre personlige detaljer

Leiebil Klaipeda: Sixt Bilutleie online

Klaipeda har Litauens tredje største innbyggertall og er en av landets viktigste havnebyer. Klaipeda er splittet av en elv, og i den nordre delen finner du de mest moderne bygningene og universitetet. I den sørlige delen finnes den mer sjarmerende gamlebyen med kaféer, butikker og restauranter. Både nord og sør for byen ligger badebyer hvor du kan nyte en frisk dukkert, og med leiebil i Klaipeda blir det lett å komme seg dit. Hos Sixt kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy fra kategorier som bensingjerrige økonomibiler, brukervennlige familiebiler, solide firehjulstrekkere, eller minibusser som har plass til hele reisefølget.

 
 • Klaipeda Downtown

  Sixt Bilutleie
  Naujojo Sodo gatve 1
  92118 Klaipeda

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø. - Sø.10:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Klaipeda/Delivery Service

  Sixt Bilutleie
  Delivery to Hotels
  92127 Klaipeda

  Ma. - Sø.10:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil Klaipeda?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt bilutleie i Klaipeda og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Sixt forsikrer alle sine kjøretøy for å gi kundene trygghet, og air condition er stort sett også alltid inkludert. Velg deg andre nyttige tilleggsgoder som ekstra sjåfør eller ubegrenset kjørelengde på våre brukervennlige nettsider. Våre ansatte vil yte førsteklasses service når du ankommer. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Klaipeda

Klaipeda i Litauen har et stort antall grøntområder der du kan ta deg en joggetur eller piknik, samt en botanisk hage og rekreasjonspark der du kan tilbringe mange timer. Ved havnen vil du se mange enorme lastekraner og cruiseskip med avganger til Tyskland, Sverige og Danmark. I gamlebyen finner du Teatertorget, et svært populært møtested som har en flott skulptur reist til minne om den tyske poeten Simon Dach. Kjør også til det moderne høybygget Pilsotas, et elegant designet boligtårn med 34 etasjer. Besøker du Klaipeda i sommermånedene, anbefales det å ta den korte kjøreturen til badebyen Palanga i nord. Sixt bilutleie i Klaipeda vil med glede være ditt førsteinntrykk av byen.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service