Bilutleie i Tripoli

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Tripoli

I Libyas hovedstad står opplevelsene i kø for deg som vil kombinere badeferie med kultur. Lei en bil i Tripoli og ta for deg alle de spennende attraksjonene i og nær ørkenbyen. Ta en behagelig dukkert i Middelhavet og gjør gode kupp på basaren og de lokale markedene. Etterpå kan du utforske de romerske ruinene litt utenfor byen. Sixt bilutleie i Tripoli ligger strategisk plassert flere steder i byen. En av våre stasjoner ligger på Tripoli International Airport (TIP) så du kan hente leiebilen din med en gang du kommer. Vi har et utvalg kjøretøy i kategoriene stasjonsvogn og SUV.  Nyttige leiebiltjenester i Tripoli

I Libyas hovedstad står opplevelsene i kø for deg som vil kombinere badeferie med kultur. Lei en bil i Tripoli og ta for deg alle de spennende attraksjonene i og nær ørkenbyen. Ta en behagelig dukkert i Middelhavet og gjør gode kupp på basaren og de lokale markedene. Etterpå kan du utforske de romerske ruinene litt utenfor byen. Sixt bilutleie i Tripoli ligger strategisk plassert flere steder i byen. En av våre stasjoner ligger på Tripoli International Airport (TIP) så du kan hente leiebilen din med en gang du kommer. Vi har et utvalg kjøretøy i kategoriene stasjonsvogn og SUV. Nyttige leiebiltjenester i Tripoli

De fleste av våre leiebiler i Tripoli er godt forsikret med tredjepartforsikring og tyveriforsikring. Du kan også leie barnesete hos oss så du føler deg helt trygg i trafikken. Libya er et ørkenland med ganske høye sommertemperaturer, så air condition kommer godt med her. Og hvis du skal besøke mange av de spennende attraksjonene som ligger litt utenfor byen, kan det være lurt å leie et navigasjonssystem fra vår bilutleie i Tripoli. Vi har mange biler på vår stasjon, men Sixt kan bare garantere kategorien som blir booket og ikke en spesifikk modell.
Oppdag historiske ruiner med leiebil i Tripoli

Oppdag historiske ruiner med leiebil i Tripoli

En svømmetur i Middelhavet hører selvsagt med til ferien, men den libyske hovedstaden byr på mye mer for den besøkende. Med leiebil få du med deg det ottomanske palasset Assaraya al-Hamra («det røde slottet»), mosaikken i moskeene Gurgi og Karamanli, det romerske monumentet Arch of Marcus Aurelius og de gamle bymurene som du kan klatre opp på. Reiser du med familien, vil barna like en tur i dyrehagen som ligger sør i byen. Med leiebil i Tripoli kan du også besøke de romerske ruinene Sabratha og Leptis Magna som ligger halvannen times kjøring utenfor byen i hver sin retning.
Show more
Greit å vite når du leier i Tripoli
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tripoli.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Tripoli?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Tripoli. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Tripoli?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
5,0
Basert på 1 anmeldelser
Vanlige spørsmål om leie i Tripoli
Kan jeg bestille en langtidsleie i Tripoli?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Tripoli?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Tripoli

Vis mer