Bilutleie
Beirut Flyplass
Kollaps
Libanon // Beirut // Beirut Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Beirut Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Beirut Airport
  2048-4402 Beirut LB +961-1-707505
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: BEY
Åpningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Hvis du befinner deg i Beirut eller har tenkt deg hit, gjør du lurt i å vurdere en leiebil fra Sixt på Beirut flyplass. Kategoriene vi tilbyr her er familiebiler for dagligdags bruk, økonomibiler til en meget billig penge, 4x4 for alle typer veier eller sportsbiler hvis du vil unna deg og ditt reisefølge noe litt utenom det vanlige. Ved å velge Sixt får du flere forsikringer og gebyrer forhåndsbetalt, samt air condition som alltid blir hyppig brukt av våre kunder. Oppgraderinger som navigasjonssystem slik at du enkelt finner frem, eller ekstra sjåførtillatelse kan være praktisk å legge til når du foretar din bestilling. Sixt bilutleie på Beirut flyplass er et sikkert valg.

Hvordan leie bil på Beirut flyplass?

Flyplassen i Beirut går også under navnet Beirut — Rafic Hariri internasjonale lufthavn (BEY) og ligger like ved Middelhavskysten og kun en knapp mil unna Beirut sentrum. Vår oransje logo er lett å få øye på etter at du har forlatt bagasjeområdet, og våre høflige ansatte vil med glede besvare alle dine spørsmål om leiebilavtalen eller gi deg verdifulle, lokale reisetips. Vi sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Sixt bilutleie på Beirut flyplass er et smart valg for enklest mulig transport i Libanon.

Opplev den multikulturelle scenen i Libanons hovedstad

Beirut er en av verdens eldste byer og svært rik på kulturminner. Med leiebil fra Beirut flyplass kan du kjøre mellom de severdighetene som passer deg best, og nattlivet her er svært livlig og tiltrekker seg unge mennesker fra hele verden. Her finner du mange kafeer der du kan få en smakebit av det libanesiske kjøkken, eller besøk noen av de flerfoldige museene og få et innblikk i landets flere tusenårige historie. Det er også rikelig med muligheter til svært billig shopping på de lokale markedene. Sixt leiebil på Beirut flyplass lar deg oppleve Libanons hovedstad fra sin beste side.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Beirut Flyplass BEY Beirut Airport 2048-4402 Beirut 33.820931, 35.488389 +961-1-707505

Sixtstasjon Beirut Flyplass BEY

Beirut Airport
2048-4402 Beirut
 
Telefon +961-1-707505

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service