Bilutleie
Marupe District
Kollaps
Latvia // Marupe District
Endre personlige detaljer

Leiebil Marupe District: Sixt Bilutleie online

Marupe ligger like sør for Latvias hovedstad Riga og er en god base dersom du ønsker å utforske denne regionen med leiebil. Her kan du nemlig komme tilbake etter en lang dags kjøring for å samle krefter og nyte roen som finnes utenfor storbyens grenser. Samtidig er Riga bysentrum bare en kort kjøretur unna, noe som gjør det svært praktisk med en leiebil i Marupe. Hos Sixt bilutleie i Marupe kan du velge blant et stort utvalg topp moderne kjøretøy i kategorier som familiebiler, økonomibiler, el-biler, minibusser med rikelig med seteplass, eller du kan gjøre stas på deg selv med en av våre luksusmodeller.

 
 • Riga Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Riga International Airport
  1053 Riga

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Marupe?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Riga flyplass i Marupe-regionen og hvilke ekstratjenestene som er tilgjengelige her. Air condition kommer med de fleste av våre modeller, og tredjepartsforsikring er en selvfølgelighet for at du skal føle deg trygg på veiene. Velg deg andre nyttige tilleggsgoder på våre nettsider som for eksempel GPS som alltid anbefales i en storby eller fri kjørelengde som lar deg utforske gatenettet slik du selv ønsker. Vi har døgnåpent for både inn- og utlevering. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Marupe

Hovedstaden Riga i Latvia er kun en kort kjøretur fra Marupe-distriktet, og er vel verdt et besøk for sin livlige storby-atmosfære og historiske monumenter. Fra Marupe kan du kjøre til Uzvaras-parkene på vestbredden av elven Duna, som er et eldorado for vintersportsentusiaster. På sommerstid tilbyr disse grønne lungen en pause fra storbylivet. Like i nærheten finner du også Latvias nasjonalbibliotek som er verdt et besøk. Ta gjerne turen til kystbyen Jurmala hvor du finner vakre strender og den spennende skogsparken Dzintari. Sixt bilutleie i Marupe lar deg utforske Riga og nærområdet i ditt eget tempo.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service