Bilutleie på Liepaja

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Liepaja-stasjon

Adresse

Fr. Brivzemnieka iela 38, 3401 Liepaja, Latvia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
09:00 - 18:00
Lør
10:00 - 15:00

Våre tjenester ved Liepaja

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Liepāja er en attraktiv by for både turister og landets innbyggere med sin beliggenhet like ved Østersjøen. Med leiebil fra Sixt sin stasjon for bilutleie i Liepāja kan du kjøre langs kilometer på kilometer med vakker strandlinje der du kan ta en rast eller ligge å døse i sanddynene, og om kvelden kan du ta turen inn til byen og nyte et deilig måltid på en av de mange restaurantene. Det går raskt med tog fra Latvias hovedstad Riga til Liepāja sentralstasjon, og derfra er det kun en kjapp drosjetur til Sixt sin filial like ved byens universitet. Motorvei A11 ligger noen kvartaler mot øst, og fører deg i sørgående retning langs den vakre Liepāja innsjø. Fra du møter opp ved vår utleieskranke vil du nyte topp kundeservice, og gjennom hele reisen kan du glede deg over den unike friheten og fleksibiliteten som et eget kjøretøy gir deg.
Hvordan skaffe leiebil på Liepāja stasjon? Du vil finne et variert utvalg av pålitelige leiebiler fra Liepāja stasjon til nesten uforlignelige priser. Vi tilbyr blant annet praktiske familiebiler, kompakte økonomibiler, minibusser med ekstra god plass, miljøvennlige elbiler samt premiumbiler dersom kvalitet er viktig for deg. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Ekstragoder som tredjepartforsikring og beskyttelse mot skader er alltid inkludert i leiebilavtalen og for å optimalisere leiebilen har vi praktiske oppgraderinger som navigasjonssystem og barnesete for at alle i familien kan sitte behagelig. Latvias kyst byr på flere sommerdestinasjoner med aktiviteter for hele familien, som best lar seg utforskes med et eget kjøretøy fra Sixt.
Show more
Greit å vite når du leier på Liepaja
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Liepaja?
For å leie en bil med SIXT ved Liepaja må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Liepaja.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Liepaja?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,0
Basert på 8 anmeldelser
Kjøretøyet
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(4,5)
Veien til Sixt
(4,2)

Vanlige spørsmål om leie på Liepaja

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Liepaja?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Liepaja?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Liepaja

Vis mer