Bilutleie
Liepaja
Kollaps
Latvia // Liepaja
Endre personlige detaljer

Leiebil Liepaja: Sixt Bilutleie online

Liepaja kalles også Vindens by da den ligger plassert direkte ut mot Østersjøen, noe som også gjør den til en viktig havneby. Liepaja har eget universitet samt Latvias eldste teater og symfoniorkester, noe som bidrar til et rikt kulturtilbud. Bademuligheter finnes det selvsagt også ettersom byen ligger like ved sjøen, og du kan nyte praktfulle solnedganger om kveldene. Leiebil i Liepaja er å foretrekke dersom du vil bevege deg fritt rundt i byen og langs kysten. Hos Sixt kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy fra kategorier som økonomibiler, familiebiler, el-biler, minibusser eller en av våre luksusmodeller for ekstra kjørenytelse.

 
 • Liepaja Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Lidostas iela 8
  3430 Liepaja

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø.10:00 - 15:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Liepaja

  Sixt Bilutleie
  Fr. Brivzemnieka iela 38
  3401 Liepaja

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø.10:00 - 15:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Liepaja?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Liepaja og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Vi gir deg alltid tryggheten av å kjøre en bil med tredjepartsforsikring, og air condition kommer med de fleste av våre modeller. Dra nytte av våre døgnåpne nettsider for å velge andre tilleggsgoder som GPS og fri kjørelengde. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Liepaja

De fristende strendene vil nok få deg til å vende leiebilen mot sjøen for en forfriskende dukkert, og det er også muligheter for sportslige aktiviteter som volleyball og fotball. Det historiske Peters marked er en storslått markedspaviljong helt uten sidestykke, og byen har mange kirker som står klare for å bli tatt nærmere i øyesyn. Kjør til Karosta, en militærby som har tjent som festning for russiske tsarer, og museer finnes det også flere av her. Eller ta en roadtrip langs kysten for å nyte utsikten og sjøluften, og kanskje frister det med en tur over grensen til nabolandet Litauen i sør. Gjør det enkelt for deg selv i Latvia med Sixt bilutleie i Liepaja.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service