Bilutleie
Vientiane
Kollaps
Laos // Vientiane
Endre personlige detaljer

Leiebil Vientiane: Sixt Bilutleie online

Her i Laos kan du nyte både tropisk klima og helt spesiell atmosfære. De fleste turistene som kommer til denne delen av Asia, velger nok Thailand, og dermed er det mye mer avslappet og rolig her i dette landet. Dette kan du utnytte fullt ut ved å leie bil i Vientiane, og Sixt står på pletten for å hjelpe deg. Her har vi et utvalg kjøretøy innen familiebiler med god plass til bagasje, økonomibiler til gunstige priser og minibusser med opptil hele 15 seter. Vi har lagt vår filial strategisk til på Vientiane lufthavn (VTE), siden det er stor sannsynlighet for at du trenger leiebil når du ankommer Laos med fly.

 
 • Vientiane Wattay Intl.Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Souphanouvong Road
  . Vientiane

  Ma. - Sø.08:00 - 22:30
  Helligdag08:00 - 22:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan du ordner med leiebil i Vientiane

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Vientiane og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Hele denne spesielle hovedstaden ligger åpen for deg siden vi gir deg ubegrenset kjørelengde med samtlige modeller, og air condition vil bli helt uvurderlig på disse breddegrader. Du får også alltid tredjepartforsikring med på kjøpet, mens flere nyttige tilleggstjenester enkelt kan ordnes med for en liten ekstrapenge. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan få med deg med leiebil i Vientiane

En av Vientianes stoltheter er Buddha-parken som ligger litt sør for byen, men som er enkel å komme frem til med eget kjøretøy. Her finner du mange spesielle skulpturer og statuer i naturskjønne omgivelser, og det er mange buddhisttempler spredt rundt i Vientiane. Det er verdt å ta en tur til Sanjiang-markedet der det er mye interessant å se eller kjøpe, og det samme gjelder markedet Talat Sao som er spesielt livlig om morgenen. Sixt bilutleie i Vientiane vil bidra til å gjøre turen ekstra fornøyelig.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service