Bilutleie
Protaras
Kollaps
Kypros // Protaras
Endre personlige detaljer

Leiebil Protaras: Sixt Bilutleie online

Protaras ligger i det sørøstlige Kypros og er en fullblods sommerdestinasjon, utformet for solbading og strandliv. Byen er mer familievennlig enn nærliggende Agia Napa, ettersom dette er en roligere by, men alle aldersgrupper kan likevel more seg her. Fig Tree Bay og Pernera er de to strandområdene Protaras er bygget rundt, og med leiebil i Protaras kan du fritt bevege deg mellom alle de fristende badeplassene. Hos Sixt kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy fra kategorier som rimelige økonomibiler, praktiske familiebiler, minibusser med rikelig med seteplass eller kjøre standsmessig rundt mellom strendene med en smekker cabriolet. Velkommen til Sixt bilutleie i Protaras!

 
 • Protaras

  Sixt Bilutleie
  Cavo Greko - Marilena Shopping
  . Protaras

  Ma. - Fr.08:00 - 13:00
   15:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Protaras?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Protaras og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du kan foreta så mange rundturer du vil i Protaras og andre områder på Kypros, ettersom du får fri kjørelengde med alle våre bilmodeller, og air condition vil fort vise seg å bli meget nødvendig i sommerheten. Du kan når som helst velge andre nyttige tilleggsgoder som GPS eller barnesete på våre nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Protaras

Du kan nyte høy standard og god komfort i Protaras ettersom alle hotellene er svært nye. Om morgenen kan du ta leiebilen din til strendene før bussene har rukket å ankomme, slik at du får den beste plassen i solen. Protaras tilbyr alle mulige slags vannbaserte aktiviteter som dykking, pedalbåter og vannski for å nevne noen. Ta leiebilen din nordover for å besøke den kjente tavernaen "Edens hage", og Kypros største by og hovedstad Nikosia er også verdt et besøk. Du gjør klokt i å velge et kjøretøy fra Sixt bilutleie i Protaras.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service