Bilutleie
Páfos
Kollaps
Kypros // Páfos
Endre personlige detaljer

Leiebil Páfos: Sixt Bilutleie online

Páfos er en svært sagnomsust by på på den sørvestre delen av Kypros, og består av to deler – en øvre del som er det kommersielle senteret, og en nedre del der du finner hoteller, spisesteder og mange spennende arkeologiske severdigheter. Byen ligger på verdensarvlisten fordi befolkningen har klart å ivareta dens unike atmosfære som gir deg sterke assosiasjoner til oldtiden. For de badelystne finnes det praktfulle strender like i nærheten. Med leiebil i Páfos kan du raskt komme deg til andre destinasjoner på Kypros, og hos Sixt kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy innen kategorier som familiebiler, økonomibiler, minibusser eller kanskje en flott cabriolet? Velkommen til Sixt bilutleie i Páfos!

 
 • Pafos Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Arrival Hall
  . Paphos

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Páfos

  Sixt Bilutleie
  Tombs of the Kings Ave. 58
  8046 Paphos

  Ma. - Fr.08:00 - 13:00
   16:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Helligdag08:30 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Páfos

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Páfos og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Kjør komfortabelt rundt mens du får fullt utbytte av fri kjørelengde som kommer med samtlige modeller, og air condition vil garantert bli hyppig brukt. Andre nyttige tilleggsgoder som barnesete og ekstra forsikringer kan bestilles på våre nettsider, og våre ansatte vil med glede besvare eventuelle spørsmål du måtte ha. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Páfos

Du vil finne mange interessant ruiner i Den arkeologiske parken, deriblant Dionysus’ og Theseus’ hus. Byen Páfos hevdes dessuten å være fødestedet til Afrodite, gudinnen for skjønnhet og kjærlighet. Kjør til Tala landsby med mye sjarm og mange populære restauranter, og derfra er det heller ikke lange bilturen til Páfos fuglepark. I Afrodite vannpark kan hele familien oppleve våt moro i mange timer, og ved vannkanten finnes Páfos slott, som er vel verdt en visitt. Sixt bilutleie i Páfos står til din tjeneste når du besøker Kypros.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service