Bilutleie
Limassol
Kollaps
Kypros // Limassol
Endre personlige detaljer

Leiebil Limassol: Sixt Bilutleie online

Limassol er en av Kypros sine viktigste havnebyer og er en by med utrolig mye sjel. Det kryr av stilfulle kaféer og spisesteder med ekte lokale matretter, og den oppgraderte marinaen, der det ligger alle slags båter fortøyd, er et vakkert syn. Byen ligger også i et av Kypros sine mest innholdsrike områder, så med leiebil i Limassol er det gode muligheter for interessante utflukter til spennende steder i nærområdet. Hos Sixt kan du velge blnat et stort utvalg kjøretøy i kategorier som praktiske familiebiler, rimelige økonomibiler og smekre premiumbiler, eller reserver en minibuss dersom du har stort reisefølge. Velkommen til Sixt bilutleie i Limassol!

 
 • Limassol

  Sixt Bilutleie
  Georgiou 1st Ave. Belmar Co.5c
  4048 Limassol

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Limassol?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Limassol og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Bli kjent med hele Kypros mens du nyter godt av ubegrenset kjørelengde som du får inkludert uansett bilkategori, samt air condition som kan bli uunnværlig i solsteiken. Andre nyttige tilleggsgoder som trådløst internett og GPS kan bestilles på våre nettsider, og stasjonen er døgnåpen for både inn- og utlevering. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Limassol

Kjør til vannkanten for å nyte den friske sjøluften, og der du vil mest sannsynlig få øye på fiskere som står på bryggene, og båter som går inn og ut av marinaen. Ta deretter leiebilen til Kolossi slott, som ligger like utenfor Limassol. Da kan du samtidig nyte fordums glans mens du iakttar den eldgamle byen Kourion. I byen finnes flere tavernaer med levende musikk, og om kvelden er Saripolou torg et spesielt livlig sted. Med Sixt bilutleie i Limassol ligger hele Kypros for dine føtter.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service