Bilutleie
Larnaka
Kollaps
Kypros // Larnaka
Endre personlige detaljer

Leiebil Larnaka: Sixt Bilutleie online

Den sjarmerende Middelhavsbyen Larnaka, er et godt utgangspunkt for å oppdage resten av Kypros. Med sin beliggenhet sørøst på øya, kan en leiebil fra Larnaka være en praktisk inngangsport for å ta både byen og de nærliggende områdene nærmere i øyesyn. Hos Sixt bilutleie på Larnaka internasjonale flyplass kan du velge blant et stor utvalg kjøretøy som passer dine ønsker og behov. Velg blant våre eklsusive luksusmodeller eller kanskje passer en minibuss eller stasjonsvogn deg bedre hvis du har behov for ekstra bagasjeplass.

 
 • Larnaka Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Arrival Hall
  . Larnaca

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Larnaka?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Larnaka flyplass (LCA) og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Kypros måler hele 240 kilometer fra øst til vest, og derfor kan det være svært praktisk med fri kjørelengde som kommer med alle våre bilmodeller. Air condition gjør at du kan nyte det vakre kypriotiske landsksapet i et behagelig kupéklima. Andre ekstratjenester som GPS, ekstra sjåfør eller barnesete kan forhåndsbestilles på våre oversiktlige nettsider. Legg merke til at vi ikke kan garantere at du får den eksakte bilmodellen som du har sett deg ut på forhånd, men en bil i samme kategori vil stå klar for deg ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Larnaka

Larnaka by og området rundt har nok av attraksjoner og naturskjønne omgivelser til å underholde deg i ukesvis. Enten du er ute etter strandferie eller mer kulturelle opplevelser, finner du det du leter etter i denne sørøstlige regionen av Kypros. Ta en tur langs den kjente promenaden Foinikoudes med stranden på en side og en rekke restauranter, underholdning og palmetrær på den andre. I bykjernen er det også flere severdige historiske monumenter som Lazarus-kirken og Larnaka festning. For å oppleve mer av det «ekte» Kypros, anbefales en biltur opp i de omkringliggende fjell-landsbyene hvor du kan betrakte eller ta del i keramikk-workshops eller besøke de tradisjonelle vingårdene. Med Sixt bilutleie i Larnaka, ligger Kypros klar for å utforskes.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service