Bilutleie på Zadar

 

Mest populære i Zadar

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Zadar som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Zadar-stasjon

Adresse

Ul. kralja Tvrtka 2, 23000 Zadar, Kroatia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 20:00
Helligdager
08:00 - 20:00

Våre tjenester ved Zadar

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Enten du har tenkt deg på en roadtrip eller byferie, kan Sixt bilutleie i Zadar skaffe deg alt du trenger for et helhetlig opphold i Kroatia. Vi tilbyr høykvalitets kjøretøy til svært overkommelige priser med nyttige ekstratillegg som kommer godt med på din bilferie. Som de fleste byer langs Kroatias kyst, har Zadar en stor havn som fungerer som møtepunkt for byens innbyggere, og herfra er du helle rikke langt unna Sixt sin filial. Med mange restauranter og kafeer vegg i vegg vil du få en god start på ditt opphold, og våre medarbeidere vil med glede gi deg tips for de beste stedene å oppleve. Ikke la noe hindre deg fra å benytte deg av Sixt sin mange tilbud på leiebil i Zadar.
Hvordan skaffe leiebil i Zadar?

Hvordan skaffe leiebil i Zadar?

Du kan utføre din bestilling av leiebil over nett når som helst på døgnet eller ta en telefon til våre vennlige medarbeidere i Zadar. Kategoriene våre passer for de fleste reiseformål, da vi tilbyr både økonomibiler og familiebiler til rimelige priser samt minibusser med plass til hele storfamilien. Fra Sixt sitt utvalg av leiebil i Zadar finner du også vare- og lastebiler hvis du trenger å frakte større last, og alltid inkludert i prisen kommer blant annet ubegrenset kjørelengde og tredjepartsforsikring. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. For å tilpasse bilen til ditt behov, er oppgraderinger som GPS og "internet to go" alltid tilgjengelig på våre brukervennlige nettsider.
Show more

Greit å vite når du leier på Zadar

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Zadar?
For å leie en bil med SIXT ved Zadar må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Zadar.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Zadar?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 243 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Kjøretøyet
(4,8)
Veien til Sixt
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Zadar

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Zadar?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Zadar?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Zadar

Vis mer