Bilutleie
Zadar
Kollaps
Kroatia // Zadar
Endre personlige detaljer

Leiebil Zadar: Sixt Bilutleie online

Enten du besøker den kroatiske byen Zadar med familien, kjæresten eller på forretningsreise, kan Sixt tilby deg et utvalg varierte kjøretøy til konkurransedyktige priser. Med bilutleie i Zadar, har du hele Dalmatia-regionen foran deg med sin vakre natur og spennende historiske attraksjoner. Opplev kysten med en romslig 4x4 eller la deg friste av en elegant kabriolet. Alle våre modeller er mindre enn et halvt år gamle.

 
 • Zadar Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Zadar Airport PP 367
  23222 Zadar, Zemunik Donji

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Zadar

  Sixt Bilutleie
  Ul. kralja Tvrtka 2
  23000 Zadar

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Sixt bilutleie i Zadar

For å spare tid ved ankomst i Zadar, anbefaler vi at du har reservert din ønskede bilkategori og valgt dine aktuelle ekstratjenester før du kommer. Enten du henter din leiebil fra Zadar flyplass (ZAD) eller Sixt sin stasjon i sentrum av byen, vil du bli møtt av vår stab som er klare for å overrekke deg bilnøklene til din reserverte bil. Vær oppmerksom på at vi dessverre ikke kan garantere at du får eksakt den bilen du har forhåndreservert, men en bil i samme kategori vil vente på deg ved ankomst. Alle våre biler kommer med tredjepartsforsikring, fri kjørelengde og air condition. Ønsker du andre ekstratjenester som GPS eller ekstra fører, bør du bestille dette på forhånd.

Opplev pittoreske Kroatia med leiebil fra Zadar

I likhet med flere av Zadars nabobyer langs den kroatiske vest-kysten, er også Zadar en pittoresk og svært gammel by med mye historie. I denne regionen finner du utallige godt bevarte middelalderske kirker og monumenter, noen helt tilbake til romertiden. I Europa er den kroatiske kystlinjen ansett som en av de aller vakreste, og hva er vel bedre enn å oppleve den med den friheten en leiebil fra Sixt gir deg. Med leiebil fra Zadar kan du dra ut på lengre kjøreturer og oppleve naturen og omgivelsene i ditt eget tempo, eller bare svippe innom havnen like før solnedgang for å beundre det unike sjøorgelet som spiller musikk som genereres av havbølgenes bevegelser.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service