Bilutleie i Split

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Split

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Split Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Split

Leiebiltjenester fra Sixt i Split

Leiebiltjenester fra Sixt i Split

Sixt bilutleie i Split tilbyr leiebiler for alle typer behov innenfor en rekke bilkategorier, for eksempel stasjonsvogner, varebiler, SUV og biler i luksusklassen. Dermed kan du få en bil som passer dine ønsker og behov for transport mens du befinner deg i denne flotte kystbyen i Kroatia. Om du er på familiereise, kan du også bestille ekstra barneseter, og en GPS kan også være en praktisk ekstraløsning dersom du ikke er kjent. Våre utleiekontorer i sentrum og på Split lufthavn tilbyr leiebilløsninger som fungerer tilfredsstillende for alle slags opphold. Våre leiebiltjenester i Split kan bestilles via våre nettsider. Du finner mer informasjon ved å bevege musepekeren over bildene. Dersom du forhåndsbestiller og betaler leiebilen i Split via nettet før avreise, står den klar for deg når du ankommer. Da er du sikret en trygg leiebilavtale som kan tilpasses din reise. Hvis du har flere spørsmål angående bilutleie i Split, er du velkommen til å kontakte oss via våre nettsider eller besøke et av våre utleiekontorer, som kan hjelpe deg videre.
Opplev Split med Sixt

Opplev Split med Sixt

Den vakre kystbyen Split er fylkeshovedstad for Dalmatia fylke i Kroatia. Det er flere avganger med fly fra norske byer, og ved ankomst er veien videre enkel med en leiebil i Split fra Sixt bilutleie. Her kan du oppleve solfylte strender, vakkert kystlandskap og spennende arkitektur. Besøk gjerne Deocletians palass i sentrum av byen før du reiser til omkringliggende områder. Dette er vakre bygninger med mye historie. Deretter kan du ta turen videre til Old Split, den gamle delen av byen. Her får du alt fra shoppingmuligheter til ruiner på ett og samme sted, og du får virkelig følelsen av historie i de trange smugene. En kjøretur langs kysten er også absolutt å anbefale, og en leiebil i Split gjør turen til en spennende og behagelig opplevelse.
Show more
Greit å vite når du leier i Split
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Split?
For å leie en bil med SIXT ved Split må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Split.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Split?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Split. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 1099 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Veien til Sixt
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.

Vanlige spørsmål om leie i Split

Hva trenger jeg for å leie en bil i Split?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Split?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Split?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Split

Vis mer