Bilutleie
Split
Kollaps
Kroatia // Split
Endre personlige detaljer

Leiebil Split: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Split tilbyr leiebiler for alle typer behov innenfor en rekke bilkategorier, for eksempel stasjonsvogner, varebiler, SUV og biler i luksusklassen. Dermed kan du få en bil som passer dine ønsker og behov for transport mens du befinner deg i denne flotte kystbyen i Kroatia. Om du er på familiereise, kan du også bestille ekstra barneseter, og en GPS kan også være en praktisk ekstraløsning dersom du ikke er kjent. Våre utleiekontorer i sentrum og på Split lufthavn tilbyr leiebilløsninger som fungerer tilfredsstillende for alle slags opphold.

 
 • Split Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Cesta Dr. Franje Tudmana 1270
  21127 Kastel Stafilic

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Split

  Sixt Bilutleie
  Poljicka ulica 28b
  21000 Split

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebiltjenester fra Sixt i Split

Våre leiebiltjenester i Split kan bestilles via våre nettsider. Du finner mer informasjon ved å bevege musepekeren over bildene. Dersom du forhåndsbestiller og betaler leiebilen i Split via nettet før avreise, står den klar for deg når du ankommer. Da er du sikret en trygg leiebilavtale som kan tilpasses din reise. Hvis du har flere spørsmål angående bilutleie i Split, er du velkommen til å kontakte oss via våre nettsider eller besøke et av våre utleiekontorer, som kan hjelpe deg videre.

Opplev Split med Sixt

Den vakre kystbyen Split er fylkeshovedstad for Dalmatia fylke i Kroatia. Det er flere avganger med fly fra norske byer, og ved ankomst er veien videre enkel med en leiebil i Split fra Sixt bilutleie. Her kan du oppleve solfylte strender, vakkert kystlandskap og spennende arkitektur. Besøk gjerne Deocletians palass i sentrum av byen før du reiser til omkringliggende områder. Dette er vakre bygninger med mye historie. Deretter kan du ta turen videre til Old Split, den gamle delen av byen. Her får du alt fra shoppingmuligheter til ruiner på ett og samme sted, og du får virkelig følelsen av historie i de trange smugene. En kjøretur langs kysten er også absolutt å anbefale, og en leiebil i Split gjør turen til en spennende og behagelig opplevelse.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service