Bilutleie
Rijeka
Kollaps
Kroatia // Rijeka
Endre personlige detaljer

Leiebil Rijeka: Sixt Bilutleie online

Rijeka er Kroatias tredje største by hvor også landets største havn befinner seg. Med leiebil fra Sixt har du derfor et perfekt utgangspunkt for enkelt å nå andre reisemål i det vestlige Kroatia. Velg mellom et utvalg topp moderne kjøretøy fra våre varierte bilkategorier. Alle våre modeller er maksimalt et halvt år gamle. For familieferien passer det kanskje best med en større SUV for ekstra plass, eller kanskje fortrekker du en kabriolet hvor du kan nyte fønvinden fra Adriaterhavet.

 
 • Rijeka Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Hamec 1
  51513 Omisalj

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Rijeka togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Prolaz M. Krucifikse Kozulic 3
  51000 Rijeka

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Med Sixt bilutleie i Rijeka

For en smidig overtakelse av din leiebil i Rijeka, anbefales det å velge både bilkategori og ekstratjenester på forhånd. Selv om vi ikke kan garantere deg at du får nøyaktig den bilen som du har forhåndsreservert, vil vi sørge for at du får en bil fra samme kategori ved ankomst. Tenk også på at det kan være lurt å ha GPS i bilen når du besøker et nytt land. Sixt bilutleie i Rijeka er tilgjengelig for deg ved to stasjoner. Rijeka lufthavn (RJK) er nærmeste flyplass, og ligger på øya Krk, cirka 17 kilometer fra sentrum. Med leiebil fra Sixt, kommer du deg enkelt rundt i de omkringliggende områdene.

Hva du kan oppleve med leiebil i Rijeka

Ankommer du Kroatia på øya Krk, er Rijeka kun en kort kjøretur over broen til fastlandet. Herfra har du et godt utgangspunkt for å oppdage det beste av det Kvarnerbukten har å by på. Ikke gå glipp av et besøk til Trsat-slottet, som er et prakteksemplar på middelaldersk storhet. I denne regionen av Kroatia finner du også et uttall museer om du foretrekker å holde deg innendørs. Er du mer sugen på å slikke sol på gyllenbrune strender, bør du ta turen til Omisaljs Pesha strand som er en perfekt destinasjon, spesielt for barnefamilier. Den vakre sandstranden tilbyr både avslapning og vannsport. Med leiebil fra Rijeka er heller ikke Kroatias vakre nasjonalparker og vindistrikter langt unna. Hva med å legge inn et besøk på en av regionens vingårder under ditt besøk? Det er ingen grunn til å begrense deg, men leiebil fra Sixt har du fri kjørelengde.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service