Bilutleie
Pula
Kollaps
Kroatia // Pula
Endre personlige detaljer

Leiebil Pula: Sixt Bilutleie online

Som den største byen på halvøya Istria og den femte største i Kroatia, er Pula et ettertraktet turistmål langs Adriaterhavet. Sixt bilutleie i Pula finner du ved to lokasjoner i området, en av dem er naturligvis Pula internasjonale flyplass, PUY. Med leiebil fra Sixt, har du friheten til å oppdage Pula og Kroatia slik du selv måtte ønske. Enten du reiser alene eller sammen med familien, har vi et variert utvalg kjøretøy som oppfyller dine forventninger til en leiebil.

 
 • Pula Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Apt. Pula, Valtursko Polje 210
  52100 Pula

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Pula

  Sixt Bilutleie
  Verudela 17
  52100 Pula

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Sixt bilutleie i Pula

Pula flyplass ligger kun 6 kilometer fra sentrum, og på et øyeblikk er du midt i den historiske byen med den langstrakte kystlinjen. Med leiebil i Pula ligger alt til rette for en vellykket ferie eller forretningsreise. Velg blant leiebilkategorier som praktiske økonomibiler, trendy sportsbiler, elegante luksusbiler eller en større 4x4 hvis du reiser med familien eller ganske enkelt foretrekker mer plass. Merk at vi ikke alltid har muligheten til å gi deg den eksakte bilen som du på forhånd har reservert, men en bil i samme kategori vil naturligvis stå til din disposisjon. Foruten standard utstyr, kan du ved enkelte av våre stasjoner også velge ekstratjenester som GPS, ekstra sjåfør eller barnesete. Ta plass i en moderne og trygg leiebil, og nyt det vakre kystlandskapet fra bilsete.

Oppdag vakre Kroatia med leiebil i Pula

Kroatia er kjent for sitt azurblå hav og vakre kystlinje. Med leiebil fra Pula har du et perfekt utgangspunkt for å oppleve Istria halvøya og de nærliggende områdene på en praktisk og behagelig måte. Selve Pula by er nok mest kjent for det romerske amfiteateret som kan dateres helt tilbake til det 1. århundre etter Kristus. Her foregikk gladiator- og ridderkamper og ruinene er blant nåtidens største og best bevarte monument. Er du på tur med barn, kan et besøk til Kroatias største akvarium med hele 60 tanker også være verdt et besøk. Turismen rundt Pula og omegn er først og fremst basert på strender, windsurfing og seiling. Med leiebil i Pula kan du også enkelt ta deg videre til nærliggende forsteder som sjarmerende Medulin som er mest kjent for sine vakre strender og hyggelige havn.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service