Bilutleie
Porec
Kollaps
Kroatia // Porec
Endre personlige detaljer

Leiebil Porec: Sixt Bilutleie online

Porec er en ekte sommerdestinasjon ved Kroatias kyst og er rik på historie ettersom den har røtter tilbake til romertiden. Her finner du et av Adriaterhavets heftigste natteliv med festløver fra hele Europa og turkisblått hav med store lystyachter som ligger fortøyd ved havnen. Porec har også vakre promenader langs vannkanten, der du kan kjenne den friske brisen fra havet, og samtidig nyte flere historiske severdigheter. Med leiebil i Porec slipper du å sitte på de fulle turistbussene og kan oppdage byen og kystområdene i ditt eget tempo. Hos Sixt bilutleie i Porec kan du velge blant familiebiler, økonomibiler og minibusser eller føle deg som eliten i byen ved å bestille en av våre luksusmodeller.

 
 • Porec/Hotel Porec

  Sixt Bilutleie
  Rade Koncara 1
  52440 Porec

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Porec?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Porec og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Bli lommekjent med Kroatias Adriaterhavskyst mens du nyter godt av fri kjørelengde som er inkludert i prisen og air condition som sørger for en behagelig innetemperatur i bilen. Våre oversiktlige nettsider kan brukes for å velge andre praktiske tilleggsgoder, og vi bestreber oss på å møte kundens behov ved å tilby deg inn- og utlevering til alle døgnets tider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Porec

Den kanskje mest kjente turistdestinasjonen i området er ferieparken Zelena Laguna som tilbyr både overnattingsmuligheter, strand og an rekke andre aktiviteter som passer for hele familien. Porec har en egen verneverdig basilika og flere severdigheter fra romertiden, blant annet Marafor som er et gammelt torg med to templer. Fra havnen går det ferge til Venezia, og like nord for byen kan du foreta guidede hulevandringer og iaktta de flotte bergformasjonene. Gjør deg klar for sommer og sol med Sixt bilutleie i Porec.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service