Bilutleie i Opatija

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Opatija

Hvordan skaffe leiebil i Opatija?

Hvordan skaffe leiebil i Opatija?

Opatija ligger i det nordvestlige Kroatia, i den flotte Kvarner-bukta der du finner mange vakre øyer og strender. Dette er en svært elegant by med promenade, kasino, diskotek, festivaler og karneval, noe som gjør dette til en livlig by med upåklagelig stemning hele året. Med leiebil i Opatija har du enkel tilgang til flere nærliggende destinasjoner og byens idylliske lokasjonen ved foten av fjellet Ucka sørger for en praktfull utsikt over Kvarner-bukta og Istria-halvøya hvis du bestiger den cirka 1400 meter høye fjelltoppen. Sixt bilutleie i Opatija gir deg full bevegelsesfrihet med fri kjørelengde som kommer med alle våre modeller. Velg blant kategorier som økonomibiler, familiebiler og varebiler eller unn deg og ditt reisefølge noe ekstra med en av våre luksusmodeller.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Opatija og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Med fri kjørelengde kan du bli kjent med hele Kroatias kyst, og air condition er alltid et kjærkomment ekstragode. På våre nettsider kan du velge andre tilleggsgoder som GPS og ekstra forsikring. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Opatija

Hva du kan oppleve med leiebil i Opatija

Kjør først til St. James park der du finner et storslått benediktinerkloster, og St. Jakobs kirke er også verdt en visitt og ligger like i nærheten av førstnevnte attraksjon. Kjør til byparken Angiolina med det store utvalget av planter fra alle verdenshjørner. Ta deg tid til å besøke Risnjak nasjonalpark, som blir lettere tilgjengelig med leiebil, og lenger inn i landet finnes også vakre innsjøer som ligger klare til å nytes og beundres. Du kan også ta båt til fantastiske Venezia eller hva med en spasertur langs promenaden ved vannkanten? Sixt bilutleie i Opatija står til tjeneste for deg.
Show more
Greit å vite når du leier i Opatija
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Opatija.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Opatija?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Opatija. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Opatija?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,7
Basert på 30 anmeldelser
Kjøretøyet
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Vanlige spørsmål om leie i Opatija
Kan jeg bestille en langtidsleie i Opatija?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Opatija?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Opatija

Vis mer