Bilutleie
Opatija
Kollaps
Kroatia // Opatija
Endre personlige detaljer

Leiebil Opatija: Sixt Bilutleie online

Opatija ligger i det nordvestlige Kroatia, i den flotte Kvarner-bukta der du finner mange vakre øyer og strender. Dette er en svært elegant by med promenade, kasino, diskotek, festivaler og karneval, noe som gjør dette til en livlig by med upåklagelig stemning hele året. Med leiebil i Opatija har du enkel tilgang til flere nærliggende destinasjoner og byens idylliske lokasjonen ved foten av fjellet Ucka sørger for en praktfull utsikt over Kvarner-bukta og Istria-halvøya hvis du bestiger den cirka 1400 meter høye fjelltoppen. Sixt bilutleie i Opatija gir deg full bevegelsesfrihet med fri kjørelengde som kommer med alle våre modeller. Velg blant kategorier som økonomibiler, familiebiler og varebiler eller unn deg og ditt reisefølge noe ekstra med en av våre luksusmodeller.

 
 • Opatija/Hotel Ambasador

  Sixt Bilutleie
  Feliksa Perisica 5
  51410 Opatija

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Opatija?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Opatija og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Med fri kjørelengde kan du bli kjent med hele Kroatias kyst, og air condition er alltid et kjærkomment ekstragode. På våre nettsider kan du velge andre tilleggsgoder som GPS og ekstra forsikring. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Opatija

Kjør først til St. James park der du finner et storslått benediktinerkloster, og St. Jakobs kirke er også verdt en visitt og ligger like i nærheten av førstnevnte attraksjon. Kjør til byparken Angiolina med det store utvalget av planter fra alle verdenshjørner. Ta deg tid til å besøke Risnjak nasjonalpark, som blir lettere tilgjengelig med leiebil, og lenger inn i landet finnes også vakre innsjøer som ligger klare til å nytes og beundres. Du kan også ta båt til fantastiske Venezia eller hva med en spasertur langs promenaden ved vannkanten? Sixt bilutleie i Opatija står til tjeneste for deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service