Bilutleie
Omisalj
Kollaps
Kroatia // Omisalj
Endre personlige detaljer

Leiebil Omisalj: Sixt Bilutleie online

Omisalj er en liten landsby som ligger helt nordvest på den populære øya Krk i Kroatia, en av de største øyene i Adriaterhavet. Byen er en av de eldste byene på Krk med røtter tilbake til 200-tallet etter Kristus da den ble bygget av romerne. Mange turister stikker innom dette stedet ettersom det ligger nær øyas flyplass Rijeka og har en helt spesiell beliggenhet på toppen av bratte klipper som stuper rett ned i Kvarner bukt. Med leiebil i Omisalj kan du besøke andre unike småsamfunn både på fastlandet og øya Krk, og Sixt vil med glede bidra med eventuelle reisetips. Hos Sixt bilutleie i Omisalj kan du velge blant kategoriene økonomibiler eller familiebiler, eller gjør stas på deg selv og ditt reisefølge med en av våre luksusmodeller.

 
 • Rijeka Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Hamec 1
  51513 Omisalj

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Omisalj?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på flyplassen Rijeka like utenfor Omisalj og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Med fri kjørelengde, som du får med uansett modell, kan du bli lommekjent på øya, og air condition vil garantert bli hyppig brukt. Andre praktiske tilleggstjenester som ekstra forsikring og GPS kan velges på våre nettsider og kan anbefales hvis du tenker å dra ut på litt lengre turer. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Omisalj

Straks du har rullet ut fra flyplassens område, er du bare en kort kjøretur unna Omisalj. Her kan du oppleve en unik atmosfære som sender deg flere hundre år tilbake i tid, ettersom arkitekturen og byggematerialene har et historisk preg. Flere andre landsbyer er lett tilgjengelige med leiebil, og særlig anbefalt er den sørlige delen av øya med sine varme vinder som gir et behagelig klima. Det er heller ikke langt fra Omisalj til Kroatias fastland med mange flere sommerdestinasjoner langs kysten. Sixt bilutleie i Omisalj står klar til å overlevere leiebilen til deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service