Bilutleie
Krk
Kollaps
Kroatia // Krk
Endre personlige detaljer

Leiebil Krk: Sixt Bilutleie online

Krk i det nordlige Kroatia er Adriaterhavets mest folkerike øy og kanskje også den mest innholdsrike. I sommersesongen besøkes den av svært mange turister, særlig fra Tyskland og Østerrike, og øya er linket til fastlandet med en lang bro. Nordsiden av øya er sparsomt befolket grunnet et hardt klima om vinteren, i vest finner du store skoger og i sør er det stekende sol og strand som dominerer om sommeren. Med leiebil på Krk kan du oppdage de delene av øya som du selv ønsker i ditt eget tempo. Hos Sixt bilutleie på Krk kan du velge blant kategorier som familiebiler, økonomibiler eller varebiler med ekstra god plass.

 
 • Rijeka Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Hamec 1
  51513 Omisalj

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Med Sixt bilutleie på Krk

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Rijeka flyplass helt nord på Krk, og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Med leiebil på Krk kan du ta så mange rundturer du vil på øya med fri kjørelengde som kommer med alle våre modeller. Ta gjerne turen over til fastlands-Kroatia også om det skulle friste, og hold heten i sjakk med air condition. Velg deg andre praktiske tilleggsgoder som GPS og ekstra forsikring på våre nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Krk

Med leiebil på Krk kan du nyte en dramatisk kjøretur fra flyplassen i nord til den sørlige delen av øya gjennom et variert landskap. Landsbyen Baska i sør har en nydelig halvmåneformet strand og Krk landsby har mange koselige fortauskafeer ved vannkanten. Vrbnik på østkysten er også en vakker landsby med vingårder og bratte klipper, og du kan nyte flott utsikt mot fastlandet fra flere restauranter. Sixt bilutleie på Krk lar deg oppleve øya på den beste måten.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service