Bilutleie
Montego Bay Sangster Flyplass
Kollaps
Jamaica // Montego Bay // Montego Bay Sangster Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Montego Bay Sangster Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Sunset Boulevard/The Queens
  . Montego Bay JM +1-876-9521212
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: MBJ
Åpningstider
Ma. - Sø.08:00 - 20:00
Helligdag08:00 - 15:00
 
 

Jamaica ligger i herlige omgivelser i Karibien, som er et yndet reisemål for mange, og Montego Bay Sangster flyplass (MBJ) befinner seg nord på øya. Det er mye fint å oppleve når du leier bil på Montego Bay Sangster flyplass, for eksempel er det mengder av bademuligheter i vann som har behagelige temperaturer året rundt. Kategoriene du har å velge blant her, er økonomibiler så du kan bruke pengene på andre ting, 4x4 slik at du kan kjøre på alle veiforhold, eller minibusser så det blir godt med plass. Lufthavnen er oppkalt etter den tidligere statsministeren Sir Donald Sangster og håndterer årlig rundt 4 millioner passasjerer.

Det er enkelt og greit å leie bil på Montego Bay Sangster flyplass

Før du lander på flyplassen, ser det antagelig ut som du skal lande på sjøen, siden rullebanen ligger like ved vannkanten, og den er veldig lokalt plassert med bare noen få minutters kjøring til bykjernen. Filialen vår for bilutleie på Montego Bay Sangster flyplass ligger i gangavstand fra terminalbygget, og du vil få et godt førsteinntrykk av Jamaica når du møter våre serviceinnstilte medarbeidere. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Gratis kansellering eller ombooking av ordren er alltid lett å avtale på forhånd, og tilleggstjenester som navigasjonssystem er smart å ha så du finner fortere frem.

Bli kjent i området med leiebil fra Montego Bay Sangster flyplass

Du er allerede i byområdet til Montego Bay straks du ruller bilen ut fra parkeringsplassen, og det er mange strender der du kan nyte slaraffenlivet. Det er mange forskjellige folkegrupper du vil få møte på når du oppdager Montego Bay, og du kan fint foreta en rekognoseringstur langs kyststrøkene for å finne det mest innbydende stedet for strand- og ferieliv. Det er mye fint landskap å se lenger inn på øya, så ikke nøl med å teste en egen bil fra Sixt bilutleie på Montego Bay Sangster flyplass.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.08:00 - 20:00
Helligdag08:00 - 15:00

Kontakt

Sixtstasjon Montego Bay Sangster Flyplass MBJ Sunset Boulevard/The Queens . Montego Bay 18.497491, -77.915943 +1-876-9521212

Sixtstasjon Montego Bay Sangster Flyplass MBJ

Sunset Boulevard/The Queens
. Montego Bay
 
Telefon +1-876-9521212

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service