Bilutleie i Montego Bay

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Montego Bay

*Prisene ble beregnet den 30.01.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Montego Bay Sangster Flyplass som starter den 06.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Montego Bay

Sixt for enkelhetens og komfortens skyld

Sixt for enkelhetens og komfortens skyld

Jamaicas fjerde største by er en kontrastenes kystby med sine nydelige hvite strender og luksuriøse resorts på den ene siden, og den urbane kjernen hvis status kun slås av Kingston, på den andre. En egen leiebil i Montego Bay gjør det praktisk og komfortabelt for deg å nyte både store, all inclusive-strandhoteller og travelt folkeliv, noe som gir deg en usensurert smak på livet som jamaicaner. Blant vårt brede utvalg av kjøretøy er det enkelt å finne den perfekte leiebilen for din oppdagelsesferd på Jamaica. Velg mellom kategoriene sedan, SUV eller en minibuss ved behov for ekstra plass. Sixt har to stasjoner for bilutleie i Montego Bay der du kan ta reisen din til neste nivå uansett reisebudsjett. Ankommer du med fly, finner du oss knappe ti minutter fra Sangster internasjonale flyplass (MBJ) der du vil bli møtt av våre erfarne medarbeidere som guider deg til din leiebil. Vår andre stasjon ligger på den fasjonable østkanten av byen, Ironshore. Her ligger vi like ved alle de fineste hotellene og badestrendene i byen. Med Sixt bilutleie i Montego Bay får du ubegrenset kjørelengde og air condition inkludert i prisen på samtlige kjøretøy.
Opplev mangfoldige Montego Bay med egen leiebil

Opplev mangfoldige Montego Bay med egen leiebil

Med en av Sixts leiebiler i Montego Bay kan du virkelig nyte Jamaicas nordkyst uten bekymringer og i ditt eget tempo. I selve byen, også kjent som MoBay, kan du spasere langs Hip Street og kjenne på den jamaicanske rytmen. Trenger du pause fra strandlivet, kan du ta bilen en knapp halvtime sørover til rastafarilandsbyen Raster Village og få en intro til Jamaicas mest kjente lokale religion. Et stykke lenger sør finner du Bellefield Great House, et majestetisk vitne om kolonitiden på Jamaica med imponerende, frodige hager og en smakfull, lokal lunsjbuffet. Når du henter din leiebil i Montago Bay, kan du få gode reisetips av våre lokalkjente medarbeidere.
Show more
Greit å vite når du leier i Montego Bay
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Montego Bay?
For å leie en bil med SIXT ved Montego Bay må du være minst 23 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Montego Bay.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Montego Bay?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Montego Bay. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Vanlige spørsmål om leie i Montego Bay
Hva trenger jeg for å leie en bil i Montego Bay?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Montego Bay?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Montego Bay?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Montego Bay

Vis mer