Bilutleie
Rishon LeZion
Kollaps
Israel // Rishon LeZion
Endre personlige detaljer

Leiebil Rishon LeZion: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Sixt bilutleie i Rishon LeZion i Israel! Byen ligger ikke langt fra den nydelige Middelhavskysten, og med bil kommer du deg enkelt rundt til strender og andre aktiviteter. Vi tilbyr en moderne bilpark med leiebiler i alle størrelser, slik at du kan finne den som passer deg og ditt reisefølge aller best. Er dere hele familien på tur vil kanskje en SUV passe behovene best. Som singel, jobbreisende eller par kan en mer kompakt bil eller en sportslig biltype være det rette. Merk at Sixt ikke kan garantere for en spesiell modell, men du vil alltid få en bil innen den kategorien du ønsker å leie.

 
 • Rishon Letzion
  David Sakharov Street 18
  75707 Rishon Letzion

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Rishon LeZion

  Sixt Bilutleie
  David Sakharov Street 18
  75707 Rishon Letzion

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Leiebiltjenester fra Sixt i Rishon LeZion

Når du ønsker å leie bil i Rishon LeZion gjennom Sixt, finner du det meste av praktisk informasjon her på hjemmesiden. Før musen over de ulike kategoriene for å se hvilken biltype som passer deg best. Du kan deretter velge tilleggstjenester som GPS eller mulighet for ekstra sjåfør. Alt kan også forhåndsbetales online slik at du sparer tid og penger, og da vil din skreddersydde leiebil står klar for deg ved ankomst. Vår bilutleie i Rishon LeZion bistår deg selvsagt med veiledning ved behov.

Ting å gjøre med leiebil i Rishon LeZion

Rishon LeZion er den fjerde største byen i Israel, og her er det mange ting å ta seg til. På dagen vil du som besøkende kunne kjøre ut til noen av de flotte strendene. Palmachim Beach er en herlig og naturlig strand uten spesielt mange fasiliteter. Her er naturen langs kysten bevart slik den alltid har vært. Om kvelden foreslår vi at du tar en tur til Yes Planet, et underholdningssenter med blant annet en stor kinosal. Superland er en aktivitetspark for alle som liker å ha det gøy, og et sted hvor hele familien kan kose seg. Med leiebil i Rishon LeZion kommer du deg enkelt rundt til de forskjellige severdighetene.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service