Bilutleie
Raanana
Kollaps
Israel // Raanana
Endre personlige detaljer

Leiebil Raanana: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Sixt bilutleie i Raanana! I denne byen, som ligger litt inne i landet fra Middelhavskysten i Israel, vil vår stab hjelpe deg med å finne et passende kjøretøy for ditt besøk. Enten du trenger en leiebil for ferie eller jobb, dekker vi behovene du måtte ha. Bilparken er topp moderne, og enten du trenger en typisk bybil, en kabriolet eller en mer luksuriøs bil som en SUV, har vi mulighet til å hjelpe deg. Merk deg at Sixt ikke kan garantere for en spesiell modell, men du vil alltid få en bil i den kategorien du finner passende.

 
 • Raanana
  16 Hatidhar St.
  43665 Raanana

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Raanana

  Sixt Bilutleie
  16 Hatidhar St.
  43665 Raanana

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebiltjenester fra Sixt i Raanana

Som alltid hos Sixt finner du all informasjonen du trenger om leiebil i Raanana her på nettsidene våre. Her kan du booke tilleggstjenester som ekstra sjåfør, GPS og barnesete, og for at leieforholdet skal bli så enkelt som mulig, kan du også forhåndsbetale hjemmefra slik at alt står klart når du ankommer Raanana. Den nærmeste flyplassen heter Ben Gurion og ligger en drøy halvtimes kjøretur fra byen.

Ting å gjøre med leiebil i Raanana

Raanana ligger i det som kalles det sentrale distriktet i Israel, der det blant annet er mye som skjer på turist- og teknologifronten. Du vil høre mange ulike språk når du er i her, ettersom byen huser mange migranter fra Europa og Amerika. Med leiebil fra våre stasjoner for bilutleie i Raanana kan du ta en kjøretur til den nydelige Raanana Park vest for byen, og kjanskje stelle i stand en piknik til lunsj. Parken har idylliske sjøer, sildrende bekker i tillegg til en morsom dyrepark og sportsarena. Et besøk til Founders Museum gjør deg enda bedre kjent med byen og regionen, og her kan du også kjøpe kunstverk fra lokale kunstnere. Det er behagelig å ha leiebil i Raanana, da det ikke finnes noen store, bråkete veier å kjøre på, men heller mindre småveier der du får tid til å nyte det du ser langs veien.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service