Bilutleie i Petach Tikva

 

Våre tjenester ved Petach Tikva

Vi hjelper deg gjerne med en leiebil i Petach Tikva

Vi hjelper deg gjerne med en leiebil i Petach Tikva

Petach Tikva har den lovende oversettelsen Håpets Port, og det er en forstad til den kosmopolitiske storbyen Tel-Aviv, som kanskje er den mest moderne byen i Israel. Dette er et svært kompakt land, og på relativt kort tid kan du komme deg til flere gamle byer og historiske steder av interesse. Det tar også kort tid å kjøre fra Petach Tikva til kysten der det er glimrende bademuligheter. Sixt bilutleie i Petach Tikva byr på et godt utvalg kjøretøy i kategoriene familiebiler til allmenn bruk, økonomibiler til priser det er vanskelig å matche, 4x4 som er som skapt for oppdagelsesturer, minibusser for gruppereisende eller luksusmodeller som vil vekke oppsikt gatelangs i Petach Tikva.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Petach Tikva og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Air condition vil komme godt med her hvor klimaet er nesten subtropisk, og flere gebyrer er inkludert i prisen så du slipper ubehagelige ekstrautgifter. Vår filial er rett ved flere motorveier som vil ta deg raskt av gårde til ditt bestemmelsessted, og tilleggstjenester som GPS og dieselmotor vil kunne komme godt med. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Se Israel fra sin beste side med leiebil i Petach Tikva

Se Israel fra sin beste side med leiebil i Petach Tikva

Fra Petach Tikva tar det bare noen minutter med kjøretøyet ditt til du er i sentrum av Tel-Aviv med dens skyskrapere og kjøpesentre, og dersom det blå havet frister, er det bare å kjøre ut til de vakre strendene. Kjente byer som Jerusalem og verdens eldste by Jeriko er i rimelig kjøreavstand unna. Om du liker folkeliv, bør du stikke innom Petach Tikva bymarked der du kan få kjøpt alskens interessante varer. Du gjør et smart valg når du bestiller egen leiebil i Petach Tikva.
Show more

Greit å vite når du leier i Petach Tikva

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Petach Tikva.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Petach Tikva?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Petach Tikva. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Petach Tikva?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Petach Tikva

Kan jeg bestille en langtidsleie i Petach Tikva?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Petach Tikva?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Petach Tikva

Vis mer