Bilutleie i Netanya

 

Mest populære i Netanya

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Netanya som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Netanya

##top-description##

##top-description##

Vi på Sixt ønsker at du skal få best mulige opplevelser med leiebil i Netanya i Israel. Derfor tilbyr vi en topp moderne bilpark med et godt utvalg av ulike bilkategorier, slik at du skal finne den bilen som passer deg best. Enten du er på familieferie, jobbreise, alene eller sammen med venner, vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd. Hvis du vil cruise langs havet, passer det kanskje med en sportsbil eller en kabriolet. Er dere en større gruppe mennesker, kan en SUV være det rette. Og hvis du foretrekker en helt vanlig bybil, har vi det også. Sixt kan ikke garantere for en spesiell bilmodell, men du vil alltid få en bil i den kategorien du forhåndsbestiller. Vi gjør det enkelt å ha leiebil i Netanya ved at du kan booke alt på forhånd online. Da er det bare å hente bilen ved en av våre utleiestasjoner og kjøre av gårde. Ben Gurion Airport er den nærmeste internasjonale flyplassen, og veien videre fra lufthavnen er enkel med våre leiebiltjenester. Ekstratjenester kan du velge online eller ved skranken vår ved ankomst, men det er både tid å penger å spare dersom du bestiller og betaler online før avreise.
Ting å gjøre med leiebil i Netanya

Ting å gjøre med leiebil i Netanya

Netanya er en viktig ferieby i Israel. Den ligger omtrent midt på landets Middelhavskyst, og det kryr av flotte hoteller, fine badestrender, restauranter, nattklubber og butikker. Netanya kalles Israels riviera, og det med god grunn. Reserverer du leiebil via vår bilutleie i Netanya, vil vi hjelpe deg med en bil som passer oppholdet ditt. Gå ikke glipp av en tur til matbasaren med eksotiske smaker i de mange bodene. Kjør nedover den 12 kilometer lange sandstripen og finn din nye favorittflekk med sand. Dra også til Pninat Shabtai-museet med utstillinger av jemenittisk folklore, og diamantsenteret med sin utstilling av diamanter er også verdt å ta nærmere i øyesyn. Sixt bilutleie i Netanya gjør det mulig å få med seg alle disse opplevelsene.
Show more

Greit å vite når du leier i Netanya

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Netanya?
For å leie en bil med SIXT ved Netanya må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Netanya.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Netanya?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Netanya. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Netanya

Hva trenger jeg for å leie en bil i Netanya?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Netanya?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Netanya?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Netanya

Vis mer