Bilutleie
Netanya
Kollaps
Israel // Netanya
Endre personlige detaljer

Leiebil Netanya: Sixt Bilutleie online

Vi på Sixt ønsker at du skal få best mulige opplevelser med leiebil i Netanya i Israel. Derfor tilbyr vi en topp moderne bilpark med et godt utvalg av ulike bilkategorier, slik at du skal finne den bilen som passer deg best. Enten du er på familieferie, jobbreise, alene eller sammen med venner, vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd. Hvis du vil cruise langs havet, passer det kanskje med en sportsbil eller en kabriolet. Er dere en større gruppe mennesker, kan en SUV være det rette. Og hvis du foretrekker en helt vanlig bybil, har vi det også. Sixt kan ikke garantere for en spesiell bilmodell, men du vil alltid få en bil i den kategorien du forhåndsbestiller.

 
 • Netanya
  Ussishkin street no 2
  42116 Netanya

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Netanya

  Sixt Bilutleie
  Ussishkin street no 2
  42116 Netanya

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

##top-description##

Vi gjør det enkelt å ha leiebil i Netanya ved at du kan booke alt på forhånd online. Da er det bare å hente bilen ved en av våre utleiestasjoner og kjøre av gårde. Ben Gurion Airport er den nærmeste internasjonale flyplassen, og veien videre fra lufthavnen er enkel med våre leiebiltjenester. Ekstratjenester kan du velge online eller ved skranken vår ved ankomst, men det er både tid å penger å spare dersom du bestiller og betaler online før avreise.

Ting å gjøre med leiebil i Netanya

Netanya er en viktig ferieby i Israel. Den ligger omtrent midt på landets Middelhavskyst, og det kryr av flotte hoteller, fine badestrender, restauranter, nattklubber og butikker. Netanya kalles Israels riviera, og det med god grunn. Reserverer du leiebil via vår bilutleie i Netanya, vil vi hjelpe deg med en bil som passer oppholdet ditt. Gå ikke glipp av en tur til matbasaren med eksotiske smaker i de mange bodene. Kjør nedover den 12 kilometer lange sandstripen og finn din nye favorittflekk med sand. Dra også til Pninat Shabtai-museet med utstillinger av jemenittisk folklore, og diamantsenteret med sin utstilling av diamanter er også verdt å ta nærmere i øyesyn. Sixt bilutleie i Netanya gjør det mulig å få med seg alle disse opplevelsene.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service