Bilutleie i Nahariya

 

Våre tjenester ved Nahariya

Leiebiltjenester fra Sixt i Nahariya

Leiebiltjenester fra Sixt i Nahariya

Med leiebil i Nahariya kommer du deg enkelt rundt på tur i denne idylliske byen helt nord i Israel. Vi i Sixt vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli så fornøyd som mulig med ditt valg av leiebil. Vi har en moderne bilpark og kan tilby de aller fleste fasiliteter du måtte ønske. På vår stasjon for bilutleie i Nahariya tilbyr vi et stor utvalg kjøretøy enten du foretrekker en typisk bybil, en åpen sportsbilutgave eller en større SUV med plass til hele familien. Sixt kan ikke garantere for en spesiell bilmodell, men vi sørger selvsagt for at du får en bil innen den samme kategorien som du booker. Ved å reservere bil online kan du spare både tid og penger. Alle tjenester du ønsker til bilen, som GPS eller mulighet for en ekstra sjåfør, kan du sikre deg ved å benytte deg av våre brukervennlige nettsider. Du kan også forhåndsbetale online slik at alt er klart når du kommer for å hente din leiebil i Nahariya i Israel.
Ting å gjøre med leiebil i Nahariya

Ting å gjøre med leiebil i Nahariya

Mange israelere ser på Nahariya som stedet der du slapper av og lader batteriene. Men du kan også være aktiv på ferien og kjøre rundt for å se de ulike severdighetene i området. Ta turen til Bielefeld Street der rester etter en bysantinsk kirke med fargerike gulv befinner seg. Det naturhistoriske museet ligger litt sør i byen i en bygning fra 1860. Botanisk og zoologisk hage ligger også en kort kjøretur fra sentrum. Knappe 10 minutters kjøretur nord for Nahariya, ligger byen Akhzivland med en severdig nasjonalpark og mystiske grotter som passer godt for et forfriskende morgenbad. Etter morgendukkerten kan du reise inn igjen til byen for å spise frokost på en av de mange hyggelige kaféene langs strandpromenaden. Hele den lange kyststripen innbyr dessuten til spennende og vakre naturopplevelser i dette området, så få fullt utbytte av vår bilutleie i Nahariya for å se mer av Israel.
Show more

Greit å vite når du leier i Nahariya

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Nahariya.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Nahariya?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Nahariya. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Nahariya?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 32 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Nahariya

Kan jeg bestille en langtidsleie i Nahariya?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Nahariya?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Nahariya

Vis mer