Bilutleie i Holon

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Holon

Opplev Israel på bekymringsløst og komfortabelt vis

Opplev Israel på bekymringsløst og komfortabelt vis

Kun 6 kilometer sør for Israels hovedstad Tel Aviv ligger forstaden Holon. Den tidligere arbeiderklassedrabantbyen er i rask forandring og rommer noen av Tel Avivs mest imponerende arkitektur og moderne kunst. Med egen leiebil i Holon får du lett tilgang til dette og resten av Israel, der avstandene er korte og opplevelsene mange. Sixt bilutleie i Holon har sørget for å tilby et bredt utvalg av leiebiler tilpasset alle slags reisende. Blant kjøretøyene kan du velge mellom rimelige sedaner, praktiske stasjonsvogner og minibusser for deg som har med deg en gjeng på tur. Bortsett fra filialen på Tel Avivs flyplass Ben Gurion (TLV) er Sixt sin stasjon for bilutleie i Holon den nærmeste etter ankomst. Knappe 20 minutter fra flyplassen og rett ved et busstopp finner du vår filial, der våre erfarne medarbeidere er klare til å guide deg til kjøretøyet. Alle våre leiebiler i Holon har 250 km fri kjørelengde samt forsikring mot skader inkludert i prisen. For kun små tillegg kan du også få GPS, ekstra sjåførtillatelse og andre tilleggsgoder som vil underlette reisen for deg. Selv om vi på Sixt vil sørge for at du får en bil i ønsket kategori, vil tilgjengelige modeller kunne variere.
Effektiv og behagelig transport fra opplevelse til opplevelse

Effektiv og behagelig transport fra opplevelse til opplevelse

Den lille forstaden Holon byr på noe for både liten og stor. Holon er et flott sted for kulturelle opplevelser som det unike Designmuseet tegnet av Ron Arad, og Israels barnemuseum der barna kan oppleve en magisk skog og visstnok treffe aliens. Ikke minst utgjør Holon et ypperlig utgangspunkt for utforsking av Israels mange perler. Dobbelt så raskt som med kollektiv transport kan du med egen leiebil i Holon ta deg til middelhavskystens vakre strender i vest, Midtøstens mest moderne hovedstad Tel Aviv i nord, og på under en time østover er du i en av verdens mest spennende byer, nemlig Jerusalem.
Show more
Greit å vite når du leier i Holon
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Holon.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Holon?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Holon. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Holon?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 6 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Holon

Kan jeg bestille en langtidsleie i Holon?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Holon?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Holon

Vis mer