Bilutleie i Herzilya

 

Mest populære i Herzilya

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Herzilya som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Herzilya

Hvordan ordner du med en leiebil i Herzliya?

Hvordan ordner du med en leiebil i Herzliya?

Når du har skaffet deg en leiebil i Herzliya, har du et glimrende utgangspunkt for både strandliv og storbyliv, og Sixt har noen av de beste prisene på leiebiler som er å oppdrive på markedet. Her i Herzliya befinner du deg i et av Israels mest tettbefolkede områder, og dermed vil du holde deg travelt opptatt med å bli kjent i området. Vi tilbyr et stort utvalg kjøretøy i kategoriene familiebiler til vanlig bruk, økonomibiler til fornuftige priser, 4x4 for ekstra motorkraft, luksusmodeller du kan kjøre stolt rundt med, eller minibusser som du kan ha med hele familien i. Vi får bilmodeller fra meget anerkjente leverandører og oppgraderer bilparken vår flere ganger årlig for å holde tritt med utviklingen.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Herzliya og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi tar hensyn til timeplanen til kundene våre og tilbyr derfor gratis ombooking og kansellering i tilfelle noe skulle skje før du henter bilen, og med Sixt kjører du alltid rundt i et godt forsikret kjøretøy. Vi lar deg også velge blant tilleggstjenester som dieselmotor og ekstra sjåførtillatelse for å tilby en enda enklere kjøretur i det vestlige Israel. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Severdigheter du kan få med deg med leiebil i Herzliya

Severdigheter du kan få med deg med leiebil i Herzliya

Her kan du boltre deg med milevis med deilige strender, og siden Herzliya er en del av storbyregionen i Tel-Aviv, skorter det ikke på severdigheter. Herzliya har mange spisesteder der du kan nyte retter fra hele verden, og skyskraperdistriktet gir deg ordentlig storbyfølelse. Det er heller ikke langt østover til hovedstaden Jerusalem som er et eldorado for historieelskeren, og langs kysten nordover fra Herzliya er det mange andre flotte byer som venter på å bli oppdaget. Sixt bilutleie i Herzliya er et fornuftig valg.
Show more

Greit å vite når du leier i Herzilya

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Herzilya?
For å leie en bil med SIXT ved Herzilya må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Herzilya.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Herzilya?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Herzilya. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 40 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
Etter returen
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Herzilya

Hva trenger jeg for å leie en bil i Herzilya?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Herzilya?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Herzilya?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Herzilya

Vis mer