Bilutleie
Herzilya
Kollaps
Israel // Herzilya
Endre personlige detaljer

Leiebil Herzilya: Sixt Bilutleie online

Når du har skaffet deg en leiebil i Herzliya, har du et glimrende utgangspunkt for både strandliv og storbyliv, og Sixt har noen av de beste prisene på leiebiler som er å oppdrive på markedet. Her i Herzliya befinner du deg i et av Israels mest tettbefolkede områder, og dermed vil du holde deg travelt opptatt med å bli kjent i området. Vi tilbyr et stort utvalg kjøretøy i kategoriene familiebiler til vanlig bruk, økonomibiler til fornuftige priser, 4x4 for ekstra motorkraft, luksusmodeller du kan kjøre stolt rundt med, eller minibusser som du kan ha med hele familien i. Vi får bilmodeller fra meget anerkjente leverandører og oppgraderer bilparken vår flere ganger årlig for å holde tritt med utviklingen.

 
 • Herzilya
  Hasadnot 9
  46728 Herzilya

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Herzilya

  Sixt Bilutleie
  Hasadnot 9
  46728 Herzilya

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan ordner du med en leiebil i Herzliya?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Herzliya og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi tar hensyn til timeplanen til kundene våre og tilbyr derfor gratis ombooking og kansellering i tilfelle noe skulle skje før du henter bilen, og med Sixt kjører du alltid rundt i et godt forsikret kjøretøy. Vi lar deg også velge blant tilleggstjenester som dieselmotor og ekstra sjåførtillatelse for å tilby en enda enklere kjøretur i det vestlige Israel. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Severdigheter du kan få med deg med leiebil i Herzliya

Her kan du boltre deg med milevis med deilige strender, og siden Herzliya er en del av storbyregionen i Tel-Aviv, skorter det ikke på severdigheter. Herzliya har mange spisesteder der du kan nyte retter fra hele verden, og skyskraperdistriktet gir deg ordentlig storbyfølelse. Det er heller ikke langt østover til hovedstaden Jerusalem som er et eldorado for historieelskeren, og langs kysten nordover fra Herzliya er det mange andre flotte byer som venter på å bli oppdaget. Sixt bilutleie i Herzliya er et fornuftig valg.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service