Bilutleie i Bney Brak

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Bney Brak

Forhåndsbestill ekstrautstyr til leiebilen din

Forhåndsbestill ekstrautstyr til leiebilen din

Bnei Brak ligger knappe ti kilometer øst for den pulserende hovedstaden Tel Aviv. Likevel kunne ikke forskjellene mellom de to byene ha vært større. Bnei Brak regnes som hovedsetet til de ultraortodokse jødene, og de fleste innbyggerne tilhører de konservative Haredi-jødene. Her finner du ingen store shoppingkomplekser eller kaffebarer. Det du derimot får, er en unik sjanse til å oppleve det tradisjonelle hverdagslivet utenfor storbyene i Israel. Enten du kommer hit i forretningsærend eller for et glimt av det ortodokse miljøet, har Sixt bilutleie i Bnei Brak et godt utvalg kjøretøy for rundturer i og utenfor byen. Velg en av våre praktiske stasjonsvogner eller en romslig minibuss. Med en leiebil i Bnei Brak kan du oppleve en annen side av Israel. Alle bilene hos Sixt bilutleie i Bnei Brak leveres med air condition installert. Har du planer om å besøke den spennende hovedstaden Tel Aviv, lønner det seg å forhåndsbestille en GPS så du er sikker på å finne den raskeste veien frem. Når du leier bil i Bnei Brak, får du flere forsikringer inkludert. Du kan også bestille de tilleggsforsikringene du har behov for fra oss, slik at du føler deg helt trygg i trafikken. Sixt kan ikke garantere at du får en bestemt modell, men vi ordner alltid en bil i den kategorien du har valgt.
Opplev kontrastene med eget kjøretøy i Bnei Brak

Opplev kontrastene med eget kjøretøy i Bnei Brak

Haredi-jødene holder til ved Jabotinsky Road, som er en av byens mest sentrale områder. Besøk gjerne dette strøket, men husk å vise respekt ved å dekke til armer og ben. Før Sabbaten som markeres fredags kveld og lørdag, har du virkelig muligheten til å smake det beste av jødisk mat. Prøv flettebrødet Challah som spises på Sabbaten og selges i alle bakeriene før helgen. Med en leiebil fra Bnei Brak kan du oppleve de sterke og fasinerende kontrastene mellom dette tradisjonelle miljøet og det moderne Tel Aviv.
Show more
Greit å vite når du leier i Bney Brak
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Bney Brak.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Bney Brak?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Bney Brak. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Bney Brak?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,2
Basert på 9 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Bney Brak

Kan jeg bestille en langtidsleie i Bney Brak?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Bney Brak?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Bney Brak

Vis mer